Mondzorg Bogaard: uw complete tandartspraktijk

Partnerbijdrage
Carolien Schut en Daryush Bakhtari voor de deur van Mondzorg Bogaard.
Carolien Schut en Daryush Bakhtari voor de deur van Mondzorg Bogaard. (Foto: PR)

Al drie jaar lang biedt Mondzorg Bogaard haar diensten aan op de hoek van de Steenvoordelaan en de Generaal Spoorlaan, nabij het Bogaard winkelcentrum. De praktijk, geleid door eigenaar Daryush Bakhtari, verwelkomt patiënten in een lichte en gastvrije omgeving met meerdere behandelkamers.

Hoewel de praktijk momenteel vooral bekend staat om het vervaardigen van (deel-)protheses, waaronder soms implantaten, gaat Mondzorg Bogaard nu een bredere waaier van tandheelkundige diensten aanbieden. Daryush: “Daarbij moet je denken aan normale controles, het vullen van gaatjes, kindertandheelkunde, behandelingen voor angstige patiënten, mondhygiëne behandelingen en meer. Het doel is om een volledige en veelzijdige tandartspraktijk te zijn.”

“Niet iedereen is zich ervan bewust dat tandheelkundige behandelingen voor kinderen grotendeels gedekt worden door de basisverzekering, waardoor deze diensten in feite gratis zijn”, gaat Daryush verder. “Dit maakt Mondzorg Bogaard een ideale keuze voor gezinnen die goede zorg voor hun kinderen zoeken zonder extra financiële lasten.” Naast eigenaar Daryush Bakhtari, een ervaren tandprotheticus, omvat het team ook interimmanager en tandarts-in-ruste Carolien Schut, evenals een tandarts en mondhygiënist. Daarnaast worden diverse assistentes opgeleid om te helpen bij het bieden van de best mogelijke zorg aan de patiënten.

Het laboratorium binnen de praktijk stelt het team in staat om efficiënt te werken aan protheses en eventuele aanpassingen direct ter plaatse uit te voeren. Hierdoor kunnen patiënten snel en effectief worden geholpen, zonder lange wachttijden.

Of u nu behoefte heeft aan een routinecontrole, behandeling voor tandheelkundige problemen, of speciale zorg voor de kinderen, Mondzorg Bogaard staat voor je klaar. Voor meer informatie en om een afspraak te maken, bezoek www.mondzorgbogaard.nl.