Welzijn Rijswijk organiseert eerste Lief & Leed Café

Verenigingen
Wendy Bakker van Operatie Steenbreek (rechts) vertelt tijdens het eerste Lief & Leed Café alles over het vergroenen van een buurt.
Wendy Bakker van Operatie Steenbreek (rechts) vertelt tijdens het eerste Lief & Leed Café alles over het vergroenen van een buurt. (Foto: Archief/DvE)

Onlangs wonnen ze de Vrijwilligersprijs 2023: de vrijwilligers van Welzijn Rijswijk-project Lief & Leed. Het aantal Lief & Leed-straten in Rijswijk is de afgelopen tijd flink toegenomen. Wie erover denkt dit project ook uit te rollen in zijn of haar eigen buurt, kan een kijkje nemen bij het Lief & Leed Café dat Welzijn Rijswijk 9 maart voor het eerst organiseert.

Tijdens het café komen bezoekers meer te weten over Lief & Leed. Rijswijkers die al betrokken zijn bij een Lief & Leed straat, ontmoeten deze middag gangmakers uit andere Lief & Leed straten. Ook vindt er een lezing plaats. Wie het leuk lijkt om wat meer gezelligheid in de straat te brengen en af en toe iets voor de buren te doen, is zeker welkom om langs te komen, laat de organisatie weten. 

Lezing

Tijdens dit eerste Lief & Leed Café is Wendy Bakker van Operatie Steenbreek te gast. Zij vertelt de aanwezigen alles over het vergroenen van hun buurt. 

Praktische info en aanmelden

Het Lief & Leed Café is op donderdag 9 maart van 16.00 tot 18.00 uur. Wie meer wil weten of zich wil aanmelden, kan contact opnemen met wijkwerker Karin van Frankenhuyzen via 06-45474440 of karin.vankfrankenhuyzen@welzijn-rijswijk.nl.