Motorclub West-Friesland organiseert 15 Dorpentocht

Nieuws
West-Friesland.
West-Friesland. (Foto: Jan van der Wolf)

REGIO - Motorclub West-Friesland organiseert elk jaar de ‘15 Dorpentocht’ voor alle motorrijders. Dit jaar is het de 47e keer dat de ‘15 Dorpentocht’ wordt georganiseerd. Je hoeft geen lid te zijn van de motorclub om mee te rijden. Je kan alleen of samen met andere motorrijders starten tussen 09.00 en 12.00 uur. De route wordt ter plekke in je navigatiesysteem gezet. De ‘15 dorpentocht is 180 km lang, dus genoeg tijd om onderweg op een mooie plek te stoppen voor koffie of een lunch.

De ‘15 Dorpentocht’ telt mee voor de nationale toercompetitie van L.O.O.T. voor 10 punten. L.O.O.T. staat voor Landelijk Overleg Orgaan Toerclubs, waarbij de aangesloten clubs toertochten voor motorrijders organiseren.

De startlocatie voor de ‘15 Dorpentocht’ is het clubhuis van de motorclub West-Friesland De Sluisven, Oosterwijzend 24a in Nibbixwoud. Deelname aan deze mooie dorpentocht bedraagt 6,- euro.

Aansluiten

Wil je niet alleen rijden en heb je geen vrienden die meedoen? Kom dan toch naar het clubhuis. Je kan je altijd bij één of meerdere motorrijders aansluiten en mee rijden. Dus ook als je zelf geen navigatiesysteem hebt kun je toch meerijden.

Voor een prachtige tocht door ons mooie West-Friesland kom je op 12 mei naar De Sluisven en beleef je een fantastische dag met je motor en andere motorrijders.