Wie wordt de opvolger van Sara van Dijk?

Nieuws
Wie wordt de opvolger van Sara van Dijk?
Wie wordt de opvolger van Sara van Dijk? (Foto: )

SCHAGEN - Ook dit jaar vindt weer een verkiezing Miss West-Friese Folklore plaats, georganiseerd door Stichting West-FrieseFolklore. De verkiezing Miss West-Friese folklore staat open voor iedere vrouw die zich in verantwoord West-Fries kostuum wil tonen, onafhankelijk van woonplaats.

Dit jaar, donderdag 20 juni aanstaande in Zaal Alpha aan Loet 13 te Schagen, aanvang 20.00 uur.

De kledingshow staat open voor alle dames, jong en oud, dik of dun, met kap of boerenhoedje. Kortom: voor iedereen die haar pak wil showen. Dat kan een pak zijn dat al jaren oud is, maar ook een nieuw pak dat al dan niet zelf gemaakt is. Ook dames die hun kleding (en kap) van onze stichting huren kunnen uiteraard meedoen.

En het maakt niet uit of het de rijkere dracht is met zilveren of gouden ijzer, dan wel een eenvoudige dracht met boeren hoedje.

De verkiezing Miss West-Friese folklore staat open voor iedere vrouw die zich in verantwoord West-Fries kostuum wil tonen, onafhankelijk van woonplaats. Ook dames die niet de intentie hebben om Miss te worden kunnen uiteraard meedoen om hun creatie te tonen aan een enthousiast en deskundig publiek.

Beschikbaarheid

Voor degenen die wél tot Miss verkozen willen worden geldt dat ze gedurende het West-Friese seizoen op minstens 5 donderdagen aanwezig moeten zijn om in de sjees de wekelijkse optocht te openen. Het seizoen loopt in 2024 van 4 juli tot en met 5 september. Opgeven kan per e-mail naar: annettetesselaar@hotmail.nl.