Fietspadherstel N502 tussen Petten en Groote Keeten

Nieuws
Omleidingen.
Omleidingen. (Foto: aangeleverd)

PETTEN / GROOTE KEETEN - WaakSaam herstelt in opdracht van de provincie Noord-Holland het asfalt op verschillende plekken van het fietspad langs de N502 in gemeente Schagen. Op donderdag 23 mei en vrijdag 24 mei zijn aan het werk op drie verschillende locaties tussen Petten en Groote Keeten. Om het werk op het fietspad veilig uit te kunnen voeren, moeten zij het fietspad afsluiten en gebruik maken van omleidingsroutes voor zowel het (brom)fietsverkeer als gemotoriseerd verkeer.

N502 tussen de Rechtendijk en de Mineweg

Donderdag 23 mei is het fietspad tussen de Rechtendijk en de Mineweg tussen 06.00 uur en 16.00 uur afgesloten voor het (brom)fietsverkeer. Het (brom)fietsverkeer volgt een omleidingsroute.

N502 tussen de Zuidschinkeldijk en Uitlandseweg

Donderdag 23 mei is het fietspad tussen de Zuidschinkeldijk en Uitlandseweg tussen 06.00 uur en 16.00 uur afgesloten voor het (brom)fietsverkeer. Het (brom)fietsverkeer verplaatsen zij naar de rijbaan, waardoor het gemotoriseerde verkeer in de richting van Callantsoog een omleidingsroute volgt. Voor verkeer komend vanuit Callantsoog is er geen hinder.

N502 tussen Petten en de N503 Stolperweg

Vrijdag 24 mei werken ze in twee fasen tussen Petten en de N503 Stolperweg. In beide fasen is het fietspad voor ongeveer 4 uur afgesloten en geldt een omleidingsroute. Helaas betekent dit ook dat de percelen aan de N502 gedurende deze periode niet of zeer beperkt bereikbaar zijn voor het (brom)fietsverkeer. Vanwege de beperkte ruimte naast het fietspad en het hoogteverschil met de rijbaan op verschillende plekken, kan WaakSaam in verband met de veiligheid het (brom)fietsverkeer helaas niet langs het werkvak begeleiden. Zodra zij klaar zijn met een locatie, stellen hen dit deel van het fietspad direct weer open.

Fase 1: tussen de N503 Stolperweg en Zeeweg (07.00 uur - 11.00 uur)

Fase 2: tussen de Zeeweg en Petten (11.00 uur - 15.00 uur)