Eerste theaterbrochure nieuw seizoen uitgereikt

Nieuws
Burgemeester Harald Bergmann (r.) neemt de brochure in ontvangst van theaterdirecteur Rob Roos.
Burgemeester Harald Bergmann (r.) neemt de brochure in ontvangst van theaterdirecteur Rob Roos. (Foto: Frans van Leeuwen)

De gloednieuwe brochure van Theater aan de Schie seizoen 2024-2025 is van de persen gerold. Directeur Rob Roos heeft het allereerste exemplaar uitgereikt aan de nieuwe Burgemeester van Schiedam; Harald Bergmann.

Rob Roos: “We presenteren met veel plezier het nieuwe theaterprogramma 2024-2025 en er is voor ieder wat wils. Onder andere Ilse DeLange, Shrek de Musical, Loes Luca, Claudia de Breij, Hans Klok en Daniël Arends zijn volgend seizoen te zien. We bieden in Theater aan de Schie en het Wennekerpand een podium voor zowel gevestigde als beginnende artiesten, maar we koesteren ook de viering van 750 jaar stadsrechten Schiedam.”

De nieuwe theaterbrochure, boordevol inspirerende voorstellingen voor het komende seizoen, zal vanaf 6 mei thuisbezorgd worden bij Vrienden van het theater en vaste bezoekers. Wie de brochure ook wil ontvangen kan deze aanvragen via de website www.theateraandeschie.nl. Daar staat het programma vanaf  vrijdag 10 mei, 10.00 uur, ook online. 

Vanaf vrijdag 17 mei, 18.00 uur start de voorverkoop. Tijdens de voorverkoop betaal je geen administratiekosten voor het reserveren van je kaarten, met uitzondering van verplaatste of reeds eerder verkochte voorstellingen. De voorverkoop duurt tot vrijdag 31 mei, 13.00 uur.

Vrienden van Theater aan de Schie mogen als eerste kaarten reserveren tijdens de exclusieve Vriendenvoorverkoop. Deze start op maandag 13 mei, 18.00 uur en loopt tot vrijdag 17 mei, 18.00 uur. Ook vriend worden? Zie theateraandeschie.nl/vriend-van-theateraandeschie.