Inschrijven voor Amusetour aan het Water

Nieuws
Zondag 9 juni houdt Huis aan het Water samen met Rotary Monnickendam  de ‘Amusetour aan het Water’.
Zondag 9 juni houdt Huis aan het Water samen met Rotary Monnickendam de ‘Amusetour aan het Water’. (Foto: aangeleverd)

KATWOUDE - Stichting Huis aan het Water houdt zondag 9 juni in samenspraak met Rotary Club Monnickendam de ‘Amusetour aan het Water’. Je fietst een prachtig rondje Gouwzee, onderweg word je verwend met zes heerlijke hapjes en drankjes en ook is er live muziek! 

Tussendoor stap je op de MS Jan Smit van de Marken Express die je naar de overkant vaart en ook daar een hapje, drankje en live muziek van Vleppyie Auwers.  

De fietstocht is circa 20 kilometer, er zijn drie verschillende startlocaties en diverse starttijden  Zo kun je starten bij Restaurant Joon in Monnickendam, Restaurant de Taanketel op Marken of Restaurant de Botterwerf in Volendam. Hier eindig je dan ook met een heerlijk hapje, drankje en live muziek. Onderweg kom je nog langs  de patat van Geejee bij de Nes en daar kan je zomaar verrast worden door zang van Carola Smit en haar dochter Marleen Sier.  Huis aan het Water aan de Hoogedijk is natuurlijk ook in de route opgenomen en zal je verassen met haar amuse, drankje en mooie uitzicht.  De restaurants en bijzondere locaties werken belangeloos mee en de gehele opbrengst komt ten goede aan Huis aan het Water.  Huis aan het Water is een centrum in Katwoude waar iedereen met en na kanker terecht kan. 

Fiets mee

Het Huis biedt opvang, ondersteuning en activiteiten en bestaat al meer dan 11 jaar en is voor het  grootste deel afhankelijk van donaties, schenkingen en fondsen.  Fiets mee en gun jezelf en je naasten deze mooie dag ! Daarmee steun je ook nog eens de belangrijke missie van Huis aan het Water. Deelname is € 47,50 pp, wacht niet te lang; er is beperkt plek! Inschrijving via: https://acties.tegenkanker.nl/project/amusetour-aan-het-water

Het Nationaal Fonds Tegen Kanker verdubbelt voor Huis aan het Water de eerste 5000 euro van het inschrijfgeld. Zie ook https://www.stichtinghuisaanhetwater.nl