Broeker Feestweek 2023 (en de kermis): dit staat op de planning!

Uitgaan
De Broeker Feestweek komt er weer aan!
De Broeker Feestweek komt er weer aan! (Foto: COPYRIGHT(C)E.RUIS 2021)

BROEK IN WATERLAND - De kermis en Broeker Feestweek zijn vanaf zaterdag 5 augustus 2023 weer terug in Broek in Waterland! Op Moerland worden allerlei attracties en kraampjes opgezet om er weer een geweldig feest van te maken. In dit artikel vind je alle informatie over Kermis Broek in Waterland en de Broeker Feestweek 2023.

Broeker Feestweek 2023

De Broeker Feestweek is van 5 tot en met 13 augustus 2023 en belooft een bruisende festiviteit te worden! Een week vol spannende activiteiten, livemuziek, lekker eten en gezellig samenzijn. Met een gevarieerd programma voor jong en oud, is er voor iedereen wat te beleven. Mis deze feestelijke week in Broek in Waterland niet!

Kermis Broek in Waterland 2023

De kermis in Broek in Waterland vindt plaats van 8 tot en met 12 augustus 2023. De straten zullen weer bruisen van enthousiasme en amusement. Deze editie biedt een breed scala aan attracties en entertainment voor jong en oud. Van de botsauto’s tot traditionele draaimolens en smakelijke kermislekkernijen, er is voor elk wat wils.

Openingstijden Broeker Feestweek

De Broeker Feestweek is van 5 t/m 13 augustus iedere dag geopend van 10:00 tot 22:00 uur. Neem deel aan het plezier en geniet van de festiviteiten gedurende de hele dag. Van vroege ochtendactiviteiten tot avondentertainment, er is volop gelegenheid om te genieten van deze bruisende week in Broek in Waterland!

Programma Broeker Feestweek 2023

Het programma en de planning van de Broeker Feestweek zijn ten tijde van schrijven nog niet bekend. Natuurlijk houden we jullie op de hoogte als er meer informatie bekend is!

Je kunt je hier al inschrijven voor de teamcompetitie van de Broeker Feestweek!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding