2Samen zamelt geld in voor Stichting Droom je Thuis

Algemeen
Afbeelding
(Foto: )


Donderdag 4 augustus hadden enkele toekomstige bewoners van Stichting Droom je Thuis een leuk uitje. De peuters van kinderdagverblijf 2Eekhoorns van 2Samen hadden namelijk een mooi cadeau: een cheque t.w.v. €1223,40 om de droom van een eigen thuis te realiseren. Een gezellige, fijne en veilige eigen plek in het Westland voor mensen met een meervoudige handicap of verstandelijke beperking.

Ramona van den Ende, Unitmanager 2Eekhoorns: “Op het kinderdagverblijf waar wij werken is het de traditie om elk jaar een zomerfeest te vieren. Daarbij zamelen we geld in voor een goed doel. Dat leverde we dit mooie bedrag op. Bij 2Samen bieden we kinderen een ‘Thuis in Kinderopvang’. We weten dus maar al te goed hoe belangrijk het thuisgevoel is. Dat willen we ook Droom je Thuis helpen realiseren.”

Ysabel van der Meer, zus van één van de bewoners van Droom je Thuis: “In de lente van 2023 hopen 12 bewoners hun appartement te kunnen gaan betrekken. Daarbij levert een toegewijd team 24-uurs-zorg in een nagebootste gezinssituatie. Voor bijvoorbeeld de inrichting en gezellig aankleden van de algemene verblijfsruimten, een tuininrichting met aangepaste voorzieningen, aangepaste vervoersmiddelen, speeltoestellen, georganiseerde uitjes of bijvoorbeeld een snoezelruimte zijn we als stichting afhankelijk van giften, donaties en sponsoring. We zijn dan ook enorm blij met dit cadeau.”