Breeje Durp Oldtimer Festival 2023 in Italiaanse sferen

Algemeen
Ook dit jaar rijden de blinkende bolides door Westland.
Ook dit jaar rijden de blinkende bolides door Westland. (Foto: Archief - Rolf van Koppen Fotografie)

Op zaterdag 7 oktober staat ‘s-Gravenzande weer ouderwets op z’n kop met het Breeje Durp Oldtimer Festival. De blinkende bolides van weleer nemen het gezellige centrum van de Schat tussen kas en kust weer over. De starttijden zijn om 11.00 en om 11.30 uur.

Bijzonder deze editie is dat het marktplein gehuld is in Italiaanse sferen. Met vlaggen, Vespa’s en uiteraard Italiaanse auto’s. Zelfs over de muziek op het plein is nagedacht. Molto bene!

Tourrit

De jaarlijks terugkerende tourrit van het Breeje Durp Oldtimerfestival is altijd een daverend succes. Vanuit het centrum van ‘s-Gravenzande rijden de oldtimers weer een tocht door het mooie Westland. De deelnemers verzamelen op het Graaf Floris Plein. Inschrijven kan via deze link: http://www.sgravenzande.nu/agenda. Deelname kost slechts €30,- (contant en gepast of via QR!) per auto met twee inzittenden. Dus: schrijf in die ouwe bak en selecteer je tijdvak!

Brommerrit

Een kleurrijke optocht met veel klassieke brommers van uiteenlopende merken en typen is ook dit jaar weer gegarandeerd. We kunnen niet wachten! De start is om 13.00 uur op het Marktplein.

Afsluiting

Na de rit kunnen de deelnemers zich gezellig verschansen in het mooie centrum van ’s-Gravenzande. Van 13.30 tot 16.30 speelt de zeskoppige band The Cosy Rockers authentieke Rock ‘n’ Roll en instrumentale muziek uit de fifties & sixties. Bovendien staat de lokale horeca klaar om u te bedienen!

De organisatie van het Breeje Durp Oldtimer Festival is, als vanouds, in handen van de ‘s-Gravenzandse winkeliersvereniging BIZ Centrum ’s-Gravenzande.