Bouw Dirigent in Naaldwijk schiet aardig op, binnenkort open dag

Huis
De Dag van de Bouw, waar het nieuwbouwproject De Dirigent aan de Verdilaan in Naaldwijk aan meedoet, is een goede gelegenheid om kinderen te interesseren voor later werken met hun handen.
De Dag van de Bouw, waar het nieuwbouwproject De Dirigent aan de Verdilaan in Naaldwijk aan meedoet, is een goede gelegenheid om kinderen te interesseren voor later werken met hun handen. (Foto: Archief)

De bouw van de Dirigent verloopt voorspoedig. Dat blijkt uit een Twitterbericht van Weboma, die het gebouw samen met Van Mierlo Bouw realiseert. Binnenkort kan wie dat wil zelf een kijkje op het terrein nemen.

Aan de Verdilaan in Naaldwijk - bij het busstation - ontwikkelt KMW Vastgoed een complex met 66 appartementen met grote balkons en daktuinen. De bouwvakkers zijn bijna op de vijfde verdieping beland en begonnen met het metselwerk, blijkt uit de Tweet. Het duurzame gebouw heeft een gelaagde opbouw waar veel groen komt. Alle appartementen zijn inmiddels verkocht.

Koop- en huurappartementen

Behalve 40 koopappartementen, worden er 26 woningen verhuurd. De koopappartementen hebben minstens drie kamers en verschillen in grootte van 95 tot maar liefst 230 (!) vierkante meter. De huurwoningen zijn tweekamerappartementen met een woonoppervlak tussen de 58 en 64 vierkante meter en zijn vooral bedoeld voor eenpersoons- en tweepersoonhuishoudens. Deze 26 appartementen komen nog in de verhuur.


Zo komt De Dirigent eruit te zien, met veel groen. - Dagvandebouw.nl

Kijkje nemen 17 juni

Op 17 juni vindt de zestiende Dag van De Bouw plaats. Bouw- en infrabedrijven stellen dan met trots hun bouwplaatsen open voor het Nederlands publiek. Jong en oud kunnen die dag ontdekken wat er komt kijken bij het bouwen van onder andere wegen, ziekenhuizen, dijken en huizen, zoals de appartementen aan de Verdilaan. In Zuid-Holland doen 29 projecten mee: het hoogste aantal van alle provincies. Bij de Dirigent in Naaldwijk zijn bezoekers tussen 10.00 en 15.00 uur welkom.