Lopers Company Westland hoofdsponsor van het Zomer Runcircuit

Partnerbijdrage
'De beste schoen is de schoen die bij je past.'
'De beste schoen is de schoen die bij je past.' (Foto: Debbie van Eijk)

Dit jaar is Lopers Company Westland de trotse hoofdsponsor van het Zomer Runcircuit in Westland en omstreken. Het circuit, bestaande uit verschillende hardloopwedstrijden zoals de Ruitenburg Westlandse Halve in Naaldwijk en de Bradelierloop in De Lier, promoot een actieve en gezonde levensstijl in de regio. Als naamgever van het circuit en sponsor van diverse loopverenigingen en -groepen draagt Lopers Company Westland actief bij aan de lokale sportcommunity.

“Wij zijn enorm trots om dit jaar als hoofdsponsor van het Zomer Runcircuit op te treden”, aldus Sander van Assen, de enthousiaste eigenaar van Lopers Company Westland. De winkel was al langer sponsor van het evenement, maar in 2024 voor het eerst de naamgever. “Het past perfect bij onze passie voor hardlopen en ons streven om mensen te motiveren om gezond en actief te blijven. Samen met de lokale loopgemeenschap willen we een positieve impact hebben op het welzijn van onze regio.”

Bij Lopers Company Westland in Naaldwijk vind je alles wat je nodig hebt voor een optimale hardloop- en wandelervaring. Met een breed assortiment aan schoenen, kleding en accessoires ben je hier altijd verzekerd van deskundig advies en hoogwaardige producten.

Drie jaar eigenaar

Sander van Assen is nu bijna drie jaar eigenaar van de zaak, na er tien jaar als bedrijfsleider te hebben gewerkt. Onder zijn bevlogen leiding heeft de zaak een ware transformatie ondergaan. Met een uitgebreide wandelafdeling en geavanceerde loopanalyse-apparatuur is de winkel gemoderniseerd en uitgebreid. Zijn motto is echter nog hetzelfde gebleven: “De beste hardloopschoen bestaat niet. De beste schoen is de schoen die bij je past.”

3D-voetscan

De persoonlijke benadering en expertise op het gebied van loopanalyse maken Lopers Company Westland uniek. Bij binnenkomst wordt elke klant voorzien van een 3D-voetscan en wordt het looppatroon geanalyseerd met behulp van een hogesnelheidscamera. Op basis hiervan worden de perfect passende schoenen geselecteerd, zodat je met de juiste uitrusting de deur uitgaat.

Voor meer informatie over Lopers Company Westland en het Zomer Runcircuit, bezoek zomerruncircuit.nl of breng een bezoek aan de winkel in Naaldwijk.

Lopers Company Westland
Rembrandtstraat 26
2671 GE Naaldwijk
0174-622 744
Check ook Facebook en Instagram