Kinderkledingwinkel DEBS in De Lier gaat sluiten

Zakelijk
Moeder Marja van der Stok en dochter Debbie Zonneveld voor de winkel aan de Hoofdstraat 60 in De Lier.
Moeder Marja van der Stok en dochter Debbie Zonneveld voor de winkel aan de Hoofdstraat 60 in De Lier. (Foto: Facebook DEBS)

Het Lierse DEBS gaat sluiten. Dat maakt de winkel voor baby- en kinderkleding en kraamcadeaus bekent op haar Facebookpagina.

De winkel bestond sinds 2020 en kreeg in haar vierjarig bestaan veel te verduren: van de coronapandemie tot aan de energiecrisis. “Vooraf denk je na over allerlei mogelijke ‘tegenslagen’ en goede tijden. Toch hebben we nooit kunnen bedenken wat we allemaal hebben moeten doorstaan in deze 4 jaar.schrijven moeder Marja van der Stok en dochter Debbie Zonneveld op de Facebookpagina van de winkel.

Moeilijk jaar

Het bericht gaat verder: “Toen we begonnen zaten we ineens midden in een coronapandemie, ook het tweede jaar moesten we gedwongen een periode dicht. We hebben vorig jaar de energie crisis gehad en nu merken we dat echt heel veel mensen minder te besteden hebben. Dit alles heeft flink effect op onze winkel, sowieso was 2023 een heel moeilijk jaar in de retail. Dit horen wij van alle kanten binnen de branche.”

We hebben het geprobeerd, we hebben het gedaan, we hebben alles gegeven“We hebben het geprobeerd, we hebben het gedaan, we hebben alles gegeven en we zijn met heel veel kracht en enthousiasme door alle moeilijke tijden heen gegaan. We hadden het niet anders kunnen doen. Helaas is het niet gegaan zoals we hoopten en hebben we doen besluiten met onze mooie winkel DEBS te stoppen.”

Uitverkoop

De komende weken staan voor Marja en Debbie in het teken van uitverkoop. Die begint op woensdag 14 februari. “Alles in de winkel krijgt een sticker en die sticker die staat ergens voor. Een gekleurde sticker geeft recht op een percentage korting, tot wel 40%. Ook zijn er items die nu een sticker hebben met een ronde prijs, al vanaf €5”

Moeder en dochter kijken met een goed gevoel terug op hun vier jaar durende avontuur in de retail. “Het is een hele leuke en bijzondere tijd geweest. Het was fantastisch om een eigen winkel te openen, we hebben al ons enthousiasme erin gestopt.”

Lach en traan

“Met een lach en een traan staan wij woensdag 14 februari vanaf 9 uur voor jullie klaar. We hopen jullie allemaal nog te zien in de komende weken!” besluiten Marja en Debbie.