De leukste hotels op Vlieland

Huis
Ontdek Vlieland!
Ontdek Vlieland! (Foto: Adobe Stock)

De zomervakantie komt eraan; wat is er leuker dan vertoeven in eigen land? Breng een bezoekje aan het schitterende eiland Vlieland! De knusse sfeer, de mooie natuur en de kleinschalige inrichting maken Vlieland een geliefde vakantiebestemming. Wij zetten een paar van de leukste hotels voor je op een rijtje! 

Leut koffiebar & logies 

Kom helemaal tot rust in Leut koffiebar & logies. De gezellige sfeer, versgemalen koffie en lokale gerechten maken je verblijf compleet. Het hotel ligt in het hart van Vlieland; de Dorpsstraat. Een perfecte plek om het eiland te ontdekken!

Hotel Zeezicht

Wil je graag ontspannen aan de zee? Boek dan een verblijf in het knusse familiehotel Hotel Zeezicht. De kamers geven een prachtig uitzicht over de vuurtoren, het dorp en de Waddenzee. Op het verwarmde terras worden de lekkerste gerechten geserveerd!

Loodshotel Vlieland

Ervaar Vlieland op zijn best tijdens een verblijf in Loodshotel Vlieland. Dit hotel ligt in een historisch gebouw, vlak naast de schitterende toegangspoort van het eiland. Na een lange stranddag kun je naborrelen in het gezellige Loodscafe, wat een echte Amsterdamse kroegsfeer heeft.  

Neem voor meer wooninspiratie een kijkje op de Facebookpagina van Rodi Wonen!