Ontmoeten en genieten tijdens toerrit in Zaanstad

Nieuws
Gezelligheid tijdens een van de eerdere toerritten.
Gezelligheid tijdens een van de eerdere toerritten. (Foto: Aangeleverd)

ZAANSTAD - Mooi weer, goede zin en een goed humeur. Een volle tank, een volle maag en lekker buiten in de zon kletsen met andere geïnteresseerden. En daar, naast het terras, alle glimmende motoren waarmee straks een toerrit gemaakt wordt. Dat zijn de ingrediënten voor een gezellige dag in de Zaanstreek op zondag 2 juli om 10.30 uur vanaf Hotel Huis te Zaanen.

Vanaf 10.30 uur verzamelen voor koffie en broodjes bij Hotel Huis te Zaanen, Zaanweg 93-94, in de Zaanbocht te Wormerveer. Tussen 11.30 en 12.00 uur vertrekken de motoren voor een toerrit door de Zaanstreek. De route is zo een 60 kilometer (maar kan ingekort worden als de koffie uitloopt). Het streven is om tussen 13.00 en 13.30 uur terug te zijn bij Hotel Huis te Zaanen voor lunch en aperitief.

Tip

Tip voor motorrijders: Je kan de route laden op je eigen routeplanner, de route kan je vinden op de website: www.myrouteapp.com/nl/social/route/7667435. Heb je geen routeplanner? Dan kan je uiteraard achter je voorganger volgen.

Aanmelden

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: doelendaad@gmail.com. Graag met vermelding of je alleen komt of met aanhang. En of je iemand eventueel achterop wilt meenemen.

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze toerrit, bijvoorbeeld waar je kan parkeren bij Huis te Zaanen, waar je kan tanken, hoe baksteensgewijs rijden werkt of wie je kan bellen in geval van ‘de weg kwijt’? Kijk dan op dagboekvaneenvreemdeling.blogspot.com/2023/06/ontmoeting-en-toerrit-in-de-zaanstreek.html.