Oranjedag koekjes bakken en knutselen in mei bij TAS jongerenwerk

Nieuws
Tijdens de Oranjedag kun je bij TAS diverse leuke spelletjes doen.
Tijdens de Oranjedag kun je bij TAS diverse leuke spelletjes doen. (Foto: Robert Heijdemann)

HEERHUGOWAARD - Ook in mei is er van alles te doen voor de jeugd in Dijk en Waard. TAS jongerenwerk organiseert deze maand een aantal leuke activiteiten voor kinderen van 8 tot en met 13 jaar. Op de woensdagen is TAS open van 14.00 tot 17.30 uur. Voor en na de activiteit kan je gebruikmaken van de spellen en knutselmaterialen. De activiteit is inclusief limonade en wat lekkers. Meer info op www.tasheerhugowaard.nl.

Belangrijk om te weten: voor alle onderstaande activiteiten - behalve de inloop op vrijdagmiddag - dien je je aan te melden via tasactiviteiten@gmail.com onder vermelding van naam, leeftijd, eventuele bijzonderheden en een telefoonnummer van een ouder. De activiteiten vinden plaats bij TAS aan het Van Eedenplein 3, tenzij anders vermeld. 

TAS Oranjedag

Woensdag 1 mei is de TAS Oranjedag! Iets later dan Koningsdag, maar in de vakantie moet je toch ook leuke dingen kunnen doen? Doe deze dag van 14.00 tot 17.00 uur mee met Koningsdagspelletjes, smul van al het lekkers, leef je uit op het springkussen en beleef nog veel meer. Met je stempelkaart ga je van spel naar spel. Voor kinderen van 4 tot en met 13 jaar. Deelname is gratis. Aanmelden doe je bij de poort, waar je je spellenkaart in ontvangst neemt. Ouders zijn deze dag welkom om hun kinderen te begeleiden.

Tasjes bewerken

Maak woensdagmiddag 15 mei van een kale linnen tas een waar kunstwerk en ga met een eigen ontworpen rugzakje voortaan op pad. Knutselen kan van 15.30 tot 17.00 uur. Kosten: 3 euro. 

Koekjes bakken

Op veler verzoek staat er woensdag 22 mei weer bakken op het programma. Alsof dat nog niet leuk (en lekker!) genoeg is, mag je er ook zelf mocktails bij maken (cocktails zonder alcohol) bij bedenken. Tijd: 15.30 tot 17.00 uur. Kosten: 3 euro. 

Trollen en monstertjes

Woensdag 29 mei ga je aan de slag met trollen en monsters. Je kiest zelf of je eerst een trol of een monstertje maakt. Als je tijd genoeg hebt, maak je ze gewoon alle twee! Tijd 15.30 tot 17.00 uur, Kosten: 3 euro. 

Inloop op vrijdag

Ben jij tussen de 8 en 15 jaar? Dan kan je op de vrijdag na schooltijd gewoon binnenlopen bij TAS aan het Van Eedenplein 3 in Heerhugowaard. Je kunt hier lekker chillen, gebruikmaken van het buitenspeelmateriaal, spelletjes doen, tafelvoetballen, afspreken met je vrienden, muziek luisteren en nog veel meer. De inloop is van 14.00 tot 17.00 uur en langskomen kost niets. In schoolvakanties is er geen inloop. Kom je langs? Gezellig! Zorg er wel voor dat ze thuis weten dat je bij TAS bent!

Kijk voor meer info op www.tasheerhugowaard.nl.