Vernieuwd concept La Place in Hema Alkmaar

Nieuws
Zo ziet de nieuwe La Place er straks uit.
Zo ziet de nieuwe La Place er straks uit. (Foto: Impressie: aangeleverd)

ALKMAAR - Het gerucht hing al een tijdje in de lucht, maar nu is het officieel. La Place keert terug naar Alkmaar en komt met een vernieuwd concept in de Hema’s van Alkmaar en Hilversum. 

Het lange buffet verdwijnt en gasten kunnen direct iets bestellen bij een food- of barista bar, waar de bestelling ter plekke wordt bereid. Ook kunnen gasten in het restaurant via een QR-code een bestelling plaatsen, direct afrekenen en de bestelling aan tafel ontvangen. Het aanbod dagverse en huisgemaakte gerechten die gasten van La Place kennen, worden aangevuld met een aantal nieuwe producten, zoals ontbijtplankjes, mocktails, en vegetarische pita’s. De nieuwe vestiging in Alkmaar opent op 6 april. 

Klassiekers

De La Place klassiekers, zoals crispy maaltijdsalades, verse sappen en broodjes met kruidenroomkaas zijn aangevuld met een tal van nieuwe gerechten. Zo kunnen gasten terecht voor plaatpizza’s met bijvoorbeeld zalm, kip of gegrilde groenten, en voor vegetarische pita’s met falafel of paprika en feta. Gasten kunnen dagelijks tussen 09.00 en 18.00 uur bij La Place op de eerste verdieping in de HEMA terecht. Uitzonderingen zijn donderdag (open tot 20.00 uur) en zondag (open van 12.00 uur tot 17.00 uur).