Pitchtraining geeft OVNH-finalisten laatste munitie voor de winst op 17 mei

Zakelijk
De OVNH-finalisten van 2023 bij de Pitchtraining.
De OVNH-finalisten van 2023 bij de Pitchtraining. (Foto: Marjolein Ansink)

REGIO – Nu de top van bedrijven die strijden om de titel Beste Onderneming van Noord-Holland 2023 bekend is, stijgt de spanning. Om de finalisten goed voor te bereiden op de finaleavond van 17 mei, kregen ze op maandag 17 april een pitchtraining. Daarmee kunnen ze in mei de jury nóg beter overtuigen van hun kracht – en hun winkansen vergroten.

Nog een kleine maand en dan weten we wie zich de Beste Ondernemingen van Noord-Holland 2023 mogen noemen! Om de winkansen voor de 30 genomineerden te vergroten, kregen ze afgelopen maandag een unieke kans om hun pitch voor de jury nog eens extra te versterken.

Jury overtuigen

Zo zit het: de bedrijven die de top 3 van hun categorie halen op de verkiezingsavond op 17 mei krijgen de kans de jury nog één keer extra te overtuigen dat zij dé nummer 1 in hun categorie zijn. Dit doen ze met een pitch van 45 seconden.

Hypermoderne visuals

De pitchtraining was voorzien van hypermoderne visuals, waardoor de finalisten zich al bij de verkiezingsavond in de Phil konden wanen – om de ervaring zo realistisch mogelijk te maken.

Naast de finalisten en trainers was maandagavond ook de OVNH-stuurgroep aanwezig. De avond werd gehost door stuurgroepvoorzitter Renilt Suijkerbuijk.

Publieksprijs OVNH

Op 17 mei wordt dus uit alle finalisten één winnaar per categorie gekozen. Door de jury, maar ook door jou! De lijnen van de Publieksprijs zijn inmiddels geopend. Vanaf nu kun jij dus stemmen op jouw favoriete onderneming.

Gun jij jouw favoriet de winst? Stem dan mee! Hier vind je meer info over de OVNH Publieksprijs.

- Ga naar www.ovnh.nl/publieksprijs

- Klik hier op jouw favoriet

- Na het stemmen krijg je een mail waarin je jouw stem bevestigt

- En nu... duimen maar dat jouw favoriet er op 17 mei met de winst vandoor gaat!