Koningsdag Koudekerk aan den Rijn 2023: dit is de planning!

Algemeen
Het programma van Koningsdag Koudekerk aan den Rijn 2023 is bekend.
Het programma van Koningsdag Koudekerk aan den Rijn 2023 is bekend. (Foto: )

KOUDEKERK AAN DEN RIJN - Het belooft weer een mooi feest te worden op donderdag 27 april: er wordt op Koningsdag Koudekerk aan den Rijn weer flink uitgepakt! Maar wat is er allemaal te beleven? In dit artikel zetten we alles over Koningsdag Koudekerk aan den Rijn 2023 op een rijtje.

Koningsdag Koudekerk aan den Rijn

Het uitgebreide programma tijdens Koningsdag Koudekerk aan den Rijn begint al op vrijdag 21 april met een klaverjastoernooi. Op 27 april wordt het programma vervolgd. Hieronder vind je de planning.

Klaverjastoernooi vrijdag 21 april

Net als in de voorgaande jaren is iedereen welkom om mee te doen aan dit gezellige klaverjastoernooi. Voor de beste kaarters (of degenen met het meeste geluk) zijn er leuke prijzen te winnen. Er wordt een bijdrage gevraagd van € 2,50. Voor leden van de Oranjevereniging is dat bedrag €1,50. Er zit een consumptie bij deze prijs inbegrepen. Het is elk jaar weer een strijd op het scherpst van de snede, maar het wordt vooral heel gezellig!

Programma Koningsdag Koudekerk aan den Rijn

Koningsdag donderdag 27 april

Hieronder volgt het uitgebreide programma voor Koningsdag Koudekerk aan den Rijn 2023. Ga voor meer informatie naar de website van Oranjevereniging Koudekerk aan den Rijn.

TijdLocatieActiviteit
09:15 uurRidderhofVerzamelen voor de rondgang door het dorp.
09:30 uurRidderhofRondgang door het dorp met mooi versierde fietsen, skelters en steppen. Een jury beoordeelt het mooiste voertuig.
10:00 uurRhijndaelToespraak van den voorzitter en daarna zullen dansers en danseressen van ID Dance Factory hun kunsten laten zien. 
11:30 - 13:15 uurHofstedeparkKinderspelletjes: een heel parcours met traditionele en minder traditionele spelletjes. 
13:30 - 17:00 uurHofstedeparkKindervrijmarkt: ruim de kasten en zolders op en verdien er een zakcentje mee!
14:30 - 16:00 uurHofstedepark20e Open Koudekerkse Kampioenschap buikschuiven.
16:30 - 22:30 uurHofstedeparkLive muziek: we maken er een feestje van!