Alle informatie over Koudekerk aan den Rijn: inwoners, afvalkalender en meer!

Nieuws
Alle informatie over Koudekerk aan den Rijn!
Alle informatie over Koudekerk aan den Rijn! (Foto: Google Maps)

KOUDEKERK AAN DEN RIJN - Koudekerk aan den Rijn is een dorp in Zuid-Holland en behoort tot de gemeente Alphen aan den Rijn. Met de landelijke omgeving biedt het een rustige leefomgeving. In dit artikel lees je alle praktische informatie over Koudekerk, van het aantal inwoners tot aan de afvalkalender: je leest het allemaal!

Inwoners Koudekerk aan den Rijn

Koudekerk aan den Rijn heeft ongeveer 4.100 inwoners in 2023. In de afgelopen tien jaar is het aantal inwoners van Koudekerk aan den Rijn nagenoeg hetzelfde gebleven.

Afvalkalender Koudekerk aan den Rijn

Op de afvalkalender Koudekerk aan den Rijn zie je wanneer het huisvuil bij jou in de buurt wordt ingezameld. Vul je postcode en huisnummer in. Je ziet de inzameldata die voor jou van toepassing zijn. De afvalkalender van Koudekerk is ook beschikbaar als app voor je smartphone of tablet. Je kunt deze downloaden in de Google Play Store of App Store. Het voordeel van de app voor de afvalkalender Koudekerk aan den Rijn is dat je herinneringen kunt instellen wanneer je het afval buiten moet zetten.

In Koudekerk aan den Rijn wordt oud papier opgehaald als een duurzaam initiatief. Bewoners kunnen hun oud papier op bepaalde dagen aan de straat zetten, waar het door oud papier Koudekerk wordt ingezameld. Dit proces bevordert recycling en draagt bij aan milieubewustzijn in de gemeenschap.

DHL punt Koudekerk

Er zijn geen DHL punten in Koudekerk aan den Rijn. Dit zijn de meest dichtstbijzijnde DHL punten rondom Koudekerk aan den Rijn:

  • Eikenlaan 255b, Alphen aan den Rijn
  • Kalkovenweg 7, Alphen aan den Rijn
  • Castellumstraat 13, Alphen aan den Rijn
  • Lisdodde 32, Alphen aan den Rijn

Huisartsen Koudekerk aan den Rijn

In Koudekerk aan den Rijn bieden de huisartsen van Huisartsenpraktijk Koudekerk kwaliteitszorg aan de lokale gemeenschap. De huisartsen Koudekerk staan bekend om hun toegankelijkheid en persoonlijke benadering. Met professionele dienstverlening en regelmatige gezondheidschecks zijn de huisartsen in Koudekerk essentieel voor het welzijn van de inwoners.

Kapper Koudekerk aan den Rijn

In Koudekerk aan den Rijn zijn kapsalons, waar de kapper in Koudekerk vakkundig knip- en stylingsdiensten biedt. Met een gastvrije sfeer en professioneel advies is de kapper in Koudekerk een gewilde bestemming voor lokale bewoners die streven naar eigentijdse looks en gepersonaliseerde haarverzorging.

Massage Koudekerk

Geniet van ontspanning in Koudekerk aan den Rijn met professionele massageservices. De deskundige masseur in Koudekerk biedt een scala aan verkwikkende behandelingen. Ontdek de voordelen van massage in Koudekerk en herstel lichaam en geest. Met aandacht voor welzijn is de massage in Koudekerk een essentieel aspect van lokale zelfverzorging.

Pedicure Koudekerk

In Koudekerk aan den Rijn biedt de pedicure in Koudekerk deskundige voetverzorging. Met aandacht voor detail en professionele behandelingen verlicht de pedicure in Koudekerk ongemakken en bevordert ze gezonde voeten. Lokale bewoners vertrouwen op de kwaliteit van de pedicure in Koudekerk voor een voetverwennerij en verbeterde welzijn.

Sportschool Koudekerk

Koudekerk aan den Rijn biedt een bruisende sportschool, waar fitnessliefhebbers genieten van gevarieerde workouts. De sportschool in Koudekerk biedt moderne faciliteiten en professionele begeleiding. Met een divers aanbod van groepslessen en individuele trainingen is de sportschool in Koudekerk dé plek voor gezondheidsbewuste inwoners om actief te blijven.

Yoga Koudekerk

In Koudekerk aan den Rijn floreren yogastudio’s, waar de beoefening van yoga in Koudekerk een oase van rust biedt. Yoga in Koudekerk is geliefd vanwege de serene omgeving en de diverse lessen, waar lokale deelnemers genieten van ontspanning en het versterken van lichaam en geest. Yoga in Koudekerk bevordert welzijn en balans.