Hoogvliet zamelt in voor Voedselbank

Nieuws
In de zomer van 2020 heeft Hoogvliet voor de laatste keer een voedselinzameling kunnen houden
In de zomer van 2020 heeft Hoogvliet voor de laatste keer een voedselinzameling kunnen houden (Foto: PR)

ALPHEN AAN DEN RIJN- Eindelijk mag het weer: nu de versoepelingen het toelaten, gaat de Hoogvliet supermarkt in winkelcentrum Atlas weer producten inzamelen voor de Alphense Voedselbank. Op vrijdag 27 en zaterdag 28 augustus staat de bekende stellage met gewenste producten weer prominent in de winkel. “Samen gaan we de opslagruimte van de Voedselbank weer vullen met spullen”, reageert de Hoogvliet.

In de zomer van 2020 heeft Hoogvliet voor de laatste keer een voedselinzameling kunnen houden. In de tussentijd heeft de Voedselbank het volgens de supermarkt het zwaar gehad. Nu kunnen eindelijk de boodschappenlijstjes van de Voedselbank weer uitgedeeld worden aan de klanten. Het inzamelpunt staat twee dagen klaar, met volgens de supermarkt enthousiaste vrijwilligers om de boodschappen aan te nemen die de klanten extra hebben gekocht.

Blij

Namens de Hoogvliet laat Supermarktmanager Guido Vermaas weten blij te zijn dat de inzamelingen weer kunnen beginnen. “We hopen natuurlijk dat onze klanten massaal een of meer extra producten meenemen om de Voedselbank te steunen. Er is ontzettend veel behoefte aan houdbare levensmiddelen voor in de voedselpakketten. En als wij de Alphense klant een beetje kennen, komt dat helemaal goed.”