Alle informatie over Hazerswoude-Rijndijk: markt, inwoners en meer!

Nieuws
Alles wat je moet weten over Hazerswoude-Rijndijk!
Alles wat je moet weten over Hazerswoude-Rijndijk! (Foto: Google Maps)

HAZERSWOUDE-RIJNDIJK - Hazerswoude-Rijndijk is een dorp in Zuid-Holland en behoort tot de gemeente Alphen aan den Rijn. Met de landelijke omgeving midden in het Groene Hart biedt het een rustige leefomgeving. In dit artikel lees je alle praktische informatie over Hazerswoude-Rijndijk. Van de weekmarkt tot aan het aantal inwoners: je leest het allemaal!

Inwoners Hazerswoude-Rijndijk

Hazerswoude-Rijndijk heeft ongeveer 5.600 inwoners in 2023. In de afgelopen tien jaar is het aantal inwoners van Hazerswoude-Rijndijk met ongeveer 250 personen toegenomen.

Markt in Hazerswoude-Rijndijk

De markt in Hazerswoude-Rijndijk vindt iedere donderdag plaats op op de Da Costasingel van 10.00 tot 17.00 uur. Deze bruisende markt in Hazerswoude-Rijndijk biedt een gevarieerd aanbod, variërend van verse producten tot ambachtelijke waren. Bezoekers genieten van een gezellige sfeer op de markt in Hazerswoude-Rijndijk en de mogelijkheid om lokale producten te ontdekken en te kopen.

Kermis Hazerswoude-Rijndijk

De kermis in Hazerswoude-Rijndijk vanaf woensdag 17 april 2024 tot en met zondag 21 april 2024. Gedurende deze vijf dagen kunnen bezoekers genieten van een breed scala aan attracties, smakelijke lekkernijen en een levendige gemeenschapssfeer die deze jaarlijkse viering kenmerkt.

De kermis in Hazerswoude-Rijndijk is een jaarlijks hoogtepunt, waar spanning en plezier samenkomen. De kermis in Hazerswoude-Rijndijk verbindt de gemeenschap en creëert onvergetelijke herinneringen voor jong en oud.

De kinderopvang in Hazerswoude-Rijndijk

Kinderopvang Hazerswoude-Rijndijk staat centraal in het ondersteunen ouders en biedt kinderen een veilige, stimulerende omgeving. Kinderopvang Hazerswoude-Rijndijk, met ervaren professionals, creëert een tweede thuis voor kinderen. Ouders vertrouwen op de zorg van Kinderopvang Hazerswoude-Rijndijk, waar kinderen gedijen in een liefdevolle en educatieve omgeving.

Pedicure in Hazerswoude-Rijndijk

Pedicure Hazerswoude-Rijndijk biedt deskundige voetverzorging, waardoor inwoners tweemaal de garantie hebben van professionele aandacht voor hun voeten. Met bekwame handen en kwaliteitsproducten verlicht pedicure Hazerswoude-Rijndijk ongemak, bevordert het de gezondheid van de voeten en zorgt het voor een ontspannende ervaring voor de lokale gemeenschap.

Tandartsen in Hazerswoude-Rijndijk

Tandartsen Hazerswoude-Rijndijk staan bekend om hun hoogwaardige mondzorg, waarbij tandartsen Hazerswoude-Rijndijk tweemaal de betrouwbaarheid symboliseert. Met moderne apparatuur en ervaren professionals biedt deze tandheelkundige praktijk uitgebreide diensten, van reguliere controles tot gespecialiseerde behandelingen, en waarborgt zo de mondgezondheid voor de lokale bevolking.

De postcode van Hazerswoude-Rijndijk

Hazerswoude-Rijndijk heeft één postcode, dat is 2394. Deze postcode is onderverdeeld in 171 variaties, beginnend bij 2394 AA en zodoende gaat de postcode in Hazerswoude-Rijndijk door tot 2394 ZH. Dit zijn alle postcodes van Hazerswoude-Rijndijk.