Alles wat je moet weten over Boskoop: evenementen, winkels en meer!

Nieuws
Alles wat je moet weten over Boskoop!
Alles wat je moet weten over Boskoop! (Foto: Marieke Markus)

BOSKOOP - Boskoop is een dorp in Zuid-Holland en behoort tot de gemeente Alphen aan den Rijn. Met de landelijke omgeving biedt het een rustige leefomgeving. In dit artikel lees je alle praktische informatie over Boskoop, van de evenementen tot aan de winkels: je leest het allemaal!

Boskoop inwoners

Boskoop heeft ongeveer 16.700 inwoners in 2023. In de afgelopen tien jaar is het aantal inwoners van Boskoop met ongeveer 1.500 personen toegenomen.

Evenementen in Boskoop

Boskoop is een bruisend dorp met veel evenementen gedurende het jaar. Op Rodi.nl kun je voor al die evenementen programma’s, verslagen en foto’s vinden. Boskoop heeft verschillende evenementen zoals carnaval, kermis en Haaspop in Boskoop!

winkels en markten in Boskoop

Boskoop Centrum heeft een sfeervolle winkelomgeving met een scala aan diverse winkels. Van lokale boetieks tot ambachtelijke zaken, het centrum van Boskoop biedt een gevarieerd winkelaanbod. Bezoekers kunnen genieten van de unieke producten en de authentieke winkelervaring die Boskoop Centrum te bieden heeft, waardoor het een aantrekkelijke winkelbestemming is. 

Op de Boskoop markt, gehouden op het Gouweplein, bruist het elke zaterdag van 08.00 tot 16.00 uur. De Boskoop markt biedt een levendige verzameling van kraampjes met verse producten, lokale waren en unieke vondsten. Bezoekers genieten van de gezellige sfeer en vinden op de Boskoopse markt diverse schatten en lekkernijen. 

Boskoop kringloop, een schatkamer voor koopjesjagers, biedt een diverse selectie tweedehandsartikelen. Boskoop kringloop, gelegen in het hart van de stad, trekt bezoekers aan met een assortiment unieke vondsten. Bij Boskoop kringloop ontdek je betaalbare schatten, waardoor het een favoriete bestemming is voor lokale koopjeszoekers.

(Boom)kwekerijen Boskoop

Boskoop, bekend als het Groene Hart van Nederland, herbergt een indrukwekkende concentratie boomkwekerijen. Deze bloeiende sector kenmerkt zich door gespecialiseerde kwekerijen in Boskoop die een diversiteit aan bomen en planten produceren. De boomkwekerijen in Boskoop staan bekend om hun hoogwaardige producten en spelen een cruciale rol in de regionale tuinbouw.

Boskoop planten kwekerij

Boskoop huisvest een overvloed aan gespecialiseerde plantenkwekerijen. Deze boomkwekerijen staan bekend om hun hoogwaardige en gevarieerde assortiment aan planten. De plantenkwekerijen van Boskoop leveren lokale en internationale markten en dragen bij aan de reputatie van de regio als een vooraanstaand centrum voor tuinbouwkennis en -productie.

Tuincentra in Boskoop

De tuincentra in Boskoop bieden een uitgebreid assortiment tuinbenodigdheden en planten. Tuincentra in Boskoop trekken tuinliefhebbers aan met diverse flora en tuinartikelen. Met deskundig advies en een breed scala aan producten zijn de tuincentra in Boskoop de ideale bestemming voor groenenthousiastelingen.

Tennis in Boskoop

Boskoop tennis bloeit als een dynamische tennisgemeenschap in Boskoop. Met moderne voorzieningen biedt Boskoop tennis een levendige hub voor lokale spelers. Boskoop tennis organiseert regelmatig toernooien en sociale evenementen, waar leden deelnemen aan competitieve en gezellige tennisactiviteiten. Boskoop tennis is de thuisbasis voor gepassioneerde tennissers in de regio.

Kaart van Boskoop

Hieronder vind je de Boskoop kaart. Boskoop is een waterrijk gebied met veel voorzieningen en boomkwekerijen. Op de kaart van Boskoop kun je zien hoeveel water Boskoop heeft.

kaart boskoop
Afbeelding: Google Maps.

Boskoop postcode

Hazerswoude-Rijndijk heeft twee unieke postcodes, dat zijn 2770 en 2771. Deze postcodes zijn onderverdeeld in 392 variaties, beginnend bij 2770 AA en zodoende gaat de postcode in Hazerswoude-Rijndijk door tot 2771 ZZ. Dit zijn alle postcodes van Boskoop.

Boskoop nieuws

Ontdek het laatste nieuws uit Boskoop op Rodi.nl Alphen aan den Rijn. Blijf op de hoogte van lokale gebeurtenissen, evenementen en ontwikkelingen in dit bruisende dorp in Zuid-Holland. Rodi.nl biedt een actueel platform voor het laatste nieuws uit Boskoop en relevante informatie over de omgeving.