De 7 beste ijssalons in Alphen aan den Rijn en omgeving!

Uitgaan
Waar zijn de beste ijssalons in de gemeente Alphen aan den Rijn?
Waar zijn de beste ijssalons in de gemeente Alphen aan den Rijn? (Foto: Pexels)

ALPHEN AAN DEN RIJN - Het is weer erg warm en natuurlijk krijg je dan zin in een lekker, verfrissend ijsje! Er zijn gelukkig genoeg ijssalons in Alphen aan den Rijn. Van ambachtelijk schepijs tot verfrissend softijs, deze salons hebben echt alle smaken. In dit artikel vind je de 7 beste ijssalons in Alphen aan den Rijn en omgeving!

De 7 beste ijssalons in Alphen aan den Rijn

Dit zijn de 7 beste ijssalons in Alphen aan den Rijn en omgeving:

  1. IJssalon San Paolo | Alphen aan den Rijn
  2. IJssalon Confetti | Alphen aan den Rijn
  3. La Piazza IJs | Alphen aan den Rijn
  4. IJssalon Sebastiaan | Alphen aan den Rijn
  5. Janssen’s IJssalon | Boskoop
  6. IJsboerderij De Stal | Ter Aar
  7. IJssalon De Zoete Inval | Bodegraven

1. IJssalon San Paolo | Alphen aan den Rijn

Ijssalon San Paolo in Alphen aan den Rijn is dé plek voor liefhebbers van heerlijk ijs. Met een breed scala aan smaken en ambachtelijke bereiding, biedt San Paolo een onvergetelijke ervaring. Of je nu kiest voor een klassieke smaak of een gedurfde combinatie, het ijs van San Paolo is altijd lekker.

Het adres van IJssalon San Paolo is Hooftstraat 45, Alphen aan den Rijn.

2. IJssalon Confetti | Alphen aan den Rijn

IJssalon Confetti in Alphen aan den Rijn is de perfecte plek om te genieten van dagelijks vers ijs. Met ruime openingstijden van 12:00 tot 21:00 uur, biedt IJssalon Confetti een scala aan heerlijke smaken om uit te kiezen. Laat je verrassen door de ambachtelijke creaties en geniet van een smakelijke traktatie op elk moment van de dag.

Het adres van IJssalon Confetti is Van Boetzelaerstraat 5, Alphen aan den Rijn. 

3. La Piazza IJs | Alphen aan den Rijn

Ijssalon La Piazza in Alphen aan den Rijn, voorheen Gelato Con Amore, is een bekende naam in de stad. De ijssalon biedt ambachtelijke producten in een gastvrije en toegankelijke sfeer. Naast heerlijk ijs kun je genieten van verschillende koffie- en theesoorten, milkshakes en Italiaanse lekkernijen. De recente herinrichting in november heeft geleid tot een vernieuwde uitstraling in lijn met de nieuwe huisstijl.

Het adres van La Piazza IJs is Sint Jorisstraat 57, Alphen aan den Rijn.

4. IJssalon Sebastiaan | Alphen aan den Rijn

IJssalon Sebastiaan in Alphen aan den Rijn is een heerlijke plek voor ijsliefhebbers. Naast ambachtelijk bereid schepijs en verfrissend softijs, biedt Sebastiaan ook authentieke Limburgse vlaaien aan. En voor de koffieliefhebbers is er een gezellige koffiecorner waar je kunt genieten van een heerlijke kop koffie. Een smakelijke en veelzijdige ervaring!

Het adres van IJssalon Sebastiaan is Van Nesstraat 1, Alphen aan den Rijn. 

5. Janssen’s IJssalon | Boskoop

Janssen’s IJssalon in Boskoop is een waar paradijs voor ijsliefhebbers. Met een uitgebreid assortiment aan heerlijke smaken, gemaakt van de beste ingrediënten, bieden ze een unieke ervaring. Of je nu van klassieke smaken houdt of avontuurlijkere combinaties wilt proberen, Janssen’s IJssalon heeft voor ieder wat wils. Daarnaast zijn ze iedere dag geopend, ook op feestdagen!

Het adres van Janssen’s IJssalon is Koninginneweg 28, Boskoop.

6. IJsboerderij De Stal | ter Aar

IJsboerderij De Stal in Ter Aar staat bekend om zijn ambachtelijk boerenijs, gemaakt met verse melk rechtstreeks van onze eigen koeien. Onze zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en traditionele bereidingswijze resulteren in smaken die puur en verrukkelijk zijn. Kom genieten van een authentieke boerderijervaring met ons heerlijke ijs!

Het adres van IJsboerderij De Stal is Ringdijk 22, Ter Aar.

7. IJssalon De Zoete Inval | Bodegraven

Bij IJssalon De Zoete Inval in Bodegraven staat kwaliteit en passie voorop. Met pure ingrediënten en melk van de lokale boerderij Oostdam, pasteuriseren ze zelf de melk en maken ze er zelf roomijs van. De smaken zijn authentiek en gemaakt met de beste producten, zoals chocolade, pistachenoten en vers fruit!

Het adres van IJssalon De Zoete Inval is Marktstraat 11, Bodegraven.

IJssalon Alphen aan den Rijn

Er zijn diverse ijssalons in Alphen aan den Rijn waar je kunt genieten van heerlijk ambachtelijk ijs. Of je nu op zoek bent naar klassieke smaken of avontuurlijke combinaties, er is voor ieder wat wils. Laat je verrassen door de creativiteit en vakmanschap van de lokale ijssalons en sluit je dag af met een verfrissend en smaakvol ijsje!