De 5 beste hotels in Alphen aan den Rijn en omgeving!

Uitgaan
Waar zijn de beste hotels in Alphen aan den Rijn en omgeving?
Waar zijn de beste hotels in Alphen aan den Rijn en omgeving? (Foto: Unsplash)

ALPHEN AAN DEN RIJN - Ga je een weekendje weg naar Alphen aan den Rijn? Wij zetten de vijf beste hotels van Alphen aan den Rijn en omgeving voor je op een rij, zodat de keuze wat makkelijker wordt en jouw accommodatie snel geboekt is. Laat het genieten van de hotels in Alphen aan den Rijn dan maar beginnen!

Hotel Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn en omgeving bieden een verscheidenheid aan hotels voor elke reiziger. Van luxe accommodaties met moderne voorzieningen tot gezellige boetiekhotels en budgetvriendelijke opties, er is voor elk wat wils. Geniet van de prachtige omgeving, historische bezienswaardigheden en gastvrijheid van de hotels in deze charmante regio.

Dit zijn de 5 beste hotels in Alphen aan den Rijn en omgeving:

  1. Van der Valk Hotel Avifauna | Alphen aan den Rijn
  2. Hotel het Oosten | Hazerswoude-Dorp
  3. Gr8 Hotel | Bodegraven
  4. Hotel Zuideinde | Nieuwkoop
  5. Boetiek Hotel Stadsherberg | Alphen aan den Rijn

Hotels Alphen aan den Rijn

1. Van der Valk Hotel Avifauna | Alphen aan den Rijn

Van der Valk Hotel Avifauna in Alphen aan den Rijn is een toonaangevend hotel in Het Groen Hart van Nederland. Gelegen naast het Avifauna Vogelpark, biedt het hotel een unieke ervaring voor natuurliefhebbers. Met ruime en comfortabele kamers, een uitstekend restaurant en diverse faciliteiten zoals een binnenzwembad en fitnessruimte, is dit hotel perfect om te overnachten in Alphen aan den Rijn.

Gasten kunnen genieten van het prachtige uitzicht op de vogels en de rustige omgeving. Bovendien ligt het beste hotel van Alphen aan den Rijn gunstig ten opzichte van populaire attracties, zoals de Keukenhof en de historische stad Leiden. Van der Valk Hotel Avifauna biedt een onvergetelijk verblijf met een vleugje natuurlijke pracht.

Het adres van Van der Valk Hotel Avifauna is Hoorn 65, Alphen aan den Rijn.

2. Hotel het Oosten | Hazerswoude-Dorp

Ontdek Hotel het Oosten in het hart van Hazerswoude-Dorp, omgeven door het prachtige Groene Hart. Het hotel is ideaal gelegen nabij de A12 en biedt gemakkelijke toegang tot Schiphol, luchthaven Rotterdam en andere grote steden in de Randstad. Overnachten in Alphen aan den Rijn is om deze reden ideaal. Gratis parkeergelegenheid is beschikbaar voor zowel auto’s als bussen. Geniet van een van de beste hotels in Alphen aan den Rijn, met comfortabele kamers met moderne voorzieningen, zoals een ruime badkamer, televisie en airconditioning.

Verken de omgeving met sportieve activiteiten zoals wandelen, fietsen, boottochten, skiën, sauna’s en golfen. Ontdek ook de nabijgelegen steden Leiden en Gouda, terwijl Schiphol, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht binnen handbereik liggen.

Het adres van Hotel het Oosten is Frankrijklaan 2, Hazerswoude-Dorp.

Goedkoop hotel Alphen aan den Rijn

3. Gr8 Hotel | Bodegraven

Gr8 Hotel Bodegraven is één van de meest betaalbare en beste hotels in de omgeving van Alphen aan den Rijn, met prijzen vanaf 99 euro inclusief gratis ontbijt. Het hotel is gunstig gelegen aan de A12 tussen Utrecht en Rotterdam. Het treinstation van Bodegraven ligt op slechts 2 kilometer afstand.

Gelegen in het Groene Hart, is het hotel ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers, terwijl het nabijgelegen Gouda tal van mogelijkheden biedt voor een dagje uit met musea, winkels en restaurants. De moderne kamers zijn voorzien van comfortabele bedden, een flatscreen-tv en een badkamer met regendouche.

Het adres van Gr8 Hotel is Goudseweg 32, Bodegraven.

4. Hotel Zuideinde | Nieuwkoop

Hotel Zuideinde in Nieuwkoop is één van de meest goedkope en beste hotels in de omgeving van Alphen aan den Rijn, met prijzen vanaf 60 euro. Gelegen aan de Nieuwkoopse plas, perfect voor ontspanning en activiteiten zoals wandelen, fietsen en varen. Bezoek bruisende steden zoals Amsterdam, Haarlem, Delft en Den Haag op slechts 30 minuten rijden.

Geniet van het strand, Keukenhof en het Archeon-museum in de buurt. Hotel Zuideinde biedt rust bij een restaurant en jachthaven. Verken de polders en dorpen van Nieuwkoop per fiets of te voet, en huur een fluisterboot om te suppen of varen op de Nieuwkoopse plassen.

Het adres van Hotel Zuideinde is Zuideinde 6, Nieuwkoop.

Boetiekhotel Alphen aan den Rijn

5. Boetiek Hotel Stadsherberg | Alphen aan den Rijn

Ontdek Boetiek Hotel Stadsherberg in Alphen aan den Rijn, een charmant boetiekhotel met unieke kamers. Kies uit de romantische comfortkamer, ruime deluxe kamer of familiekamer om te overnachten in Alphen aan den Rijn. Of je nu voor werk of plezier in een van de beste hotels in Alphen aan den Rijn bent, zodra je je kamer of suite binnenstapt, voelt het als thuiskomen.

Geniet van de Swiss Sense-bedden, luxe badkamers, voldoende kastruimte en comfort. De kamers zijn voorzien van een semi-professionele Nespresso-machine, een flatscreen-tv, snelle internetverbinding en een ensuite badkamer met ruime inloopdouche, wastafel en toilet.

Hotel Alphen aan den Rijn Centrum

Welke hotels in Alphen aan den Rijn Centrum zijn er? Boetiek Hotel Stadsherberg bevindt zich in het centrum van Alphen aan den Rijn. Dit is het enige hotel in het centrum van Alphen aan den Rijn. Verder zijn er nog een aantal Bed and Breakfasts in het centrum van Alphen.