10x de beste B&B’s in Alphen aan den Rijn en omgeving!

Nieuws
Waar zijn de beste B&B's in Alphen aan den Rijn en omgeving?
Waar zijn de beste B&B's in Alphen aan den Rijn en omgeving? (Foto: Unsplash)

ALPHEN AAN DEN RIJN - Alphen aan den Rijn en omgeving hebben veel charmante bed and breakfasts. Geniet van de rust en gastvrijheid in een landelijke omgeving. Met prachtige fietsroutes en historische bezienswaardigheden in de buurt, zijn B&B’s in Alphen aan den Rijn de ideale uitvalsbasis om de betoverende natuur en cultuur van Het Groene Hart te verkennen.

B&B Alphen aan den Rijn

Ontdek de top 10 bed and breakfasts in Alphen aan den Rijn en omgeving. Deze uitstekende accommodaties bieden comfortabele kamers en een heerlijk ontbijt. Ervaar de gastvrijheid en geniet van een onvergetelijk verblijf in deze prachtige regio. Dit zijn de 10 beste B&B’s in Alphen aan den Rijn en omgeving:

  1. B&B Rijnzicht | Alphen aan den Rijn
  2. Aangenaam op de Rijn | Alphen aan den Rijn
  3. Homestay Dutchable | Alphen aan den Rijn
  4. Lodges near the Rhine | Hazerswoude-Rijndijk
  5. Logies Rijnhoeve | Koudekerk aan den Rijn
  6. Bed and Breakfast Spoelhof | Boskoop
  7. Greenfloat Vakantiehuizen | Boskoop
  8. Hoeve Suydeinde | Aarlanderveen
  9. B&B De Sfeerstal | Nieuwveen
  10. B&B Als Het Golf | Roelofarendsveen

1. B&B Rijnzicht | Alphen aan den Rijn

B&B Rijnzicht in Alphen aan den Rijn biedt een prachtig uitzicht op de stad. Gelegen in een 19e-eeuws gebouw, is dit appartement de ideale uitvalsbasis voor het verkennen van nabijgelegen attracties zoals Keukenhof en Paleis Huis Ten Bosch. Geniet van een comfortabel verblijf met een slaapkamer, een badkamer en dagelijks continentaal ontbijt. Het zonneterras zorgt voor extra ontspanning. Schiphol ligt op slechts 24 km afstand.

Het adres van B&B Rijnzicht is Raadhuisstraat 271A, Alphen aan den Rijn.

2. Aangenaam op de Rijn | Alphen aan den Rijn

Aangenaam op de Rijn in Alphen aan den Rijn verwelkomt gasten via een eigen entree naar een prachtige woonboot. Geniet van het privéterras aan het water en de volledig uitgeruste keuken met vaatwasser en sauna. Met een adembenemend uitzicht over de oude Rijn en de iconische Molenviergang is dit een ideale B&B in Alphen aan den Rijn om te ontspannen in het Groene Hart van de Randstad.

Het adres van Aangenaam op de Rijn is Steekterweg 132D, Alphen aan den Rijn.

3. Homestay Dutchable | Alphen aan den Rijn

Homestay Dutchable in Alphen aan den Rijn biedt een warm en gastvrij verblijf. Geniet van een comfortabele B&B in Alphen aan den Rijn en maak gebruik van de gedeelde faciliteiten, zoals een gezellige woonkamer en een goed uitgeruste keuken. Verken de charmante stad Alphen aan den Rijn en de prachtige omgeving, en voel je thuis bij Homestay Dutchable.

Het adres van Homestay Dutchable is Uranusstraat 31, Alphen aan den Rijn.

4. Lodges near the Rhine | Hazerswoude-Rijndijk

Lodges near the Rhine in Hazerswoude-Rijndijk bieden een rustige en ontspannen B&B in Alphen aan den Rijn nabij de rivier de Rijn. Geniet van comfortabele lodges met moderne voorzieningen en een prachtig uitzicht. Verken de pittoreske omgeving, maak een wandeling langs de Rijn en geniet van de natuurlijke schoonheid die deze locatie te bieden heeft.

Het adres van Lodges near the Rhine is Rijndijk 255, Hazerswoude-Rijndijk.

5. Logies Rijnhoeve | Koudekerk aan den Rijn

Logies Rijnhoeve in Koudekerk aan den Rijn biedt een schilderachtig verblijf op het platteland. Geniet van comfortabele kamers, omgeven door groene velden en rustige waterwegen. Verken de prachtige omgeving, maak gebruik van de fietsverhuur en ontspan in de serene ambiance van deze charmante accommodatie aan de oevers van de Rijn.

Het adres van Logies Rijnhoeve is Hondsdijk 33, Koudekerk aan den Rijn.

6. Bed and Breakfast Spoelhof | Boskoop

Bed and Breakfast Spoelhof in Boskoop biedt een heerlijk verblijf te midden van prachtige bloemenvelden en boomkwekerijen. Geniet van comfortabele kamers en een gastvrije sfeer. Verken de betoverende omgeving, bezoek de nabijgelegen historische kwekerijen en ontspan in de rustige tuin van deze gezellige bed and breakfast.

Het adres van Bed and Breakfast Spoelhof is Spoelwijkerlaan 2, Boskoop.

7. GreenFloat Vakantiehuizen | Boskoop

Greenfloat Vakantiehuizen in Boskoop heeft bijzondere vakantieverblijven die op het water drijven. Deze speciale huizen zijn bedacht volgens duurzame principes en zijn perfect voor zowel zakelijke mensen uit de plantenindustrie als toeristen. Er zijn verschillende groottes en thema’s, zoals merken en planten uit Boskoop, waardoor GreenFloat een unieke plek is waar bezoekers zich thuis kunnen voelen. 

Het adres van GreenFloat Vakantiehuizen is Rijneveld 153, Boskoop.

8. Hoeve Suydeinde | Aarlanderveen

Hoeve Suydeinde in Aarlanderveen biedt een authentiek verblijf op het platteland. Geniet van de rust en de charme van deze historische boerderij. De comfortabele kamers en de prachtige omgeving zorgen voor een ontspannen en landelijke ervaring. Verken de landerijen, maak een fietstocht of geniet gewoon van de serene ambiance van deze bijzondere locatie. 

Het adres van Hoeve Suydeinde is Zuideinde 18B, Aarlanderveen.

9. B&B De Sfeerstal | Nieuwveen

B&B De Sfeerstal in Nieuwveen is dé ideale plek in het Groene Hart voor een ontspannen en huiselijke ervaring. Geniet van een comfortabel verblijf met een vers ontbijt en verwen jezelf met heerlijke drankjes en huisgemaakte lekkernijen op het terras met uitzicht over de bloemenpluktuin. Je kunt hier in alle rust genieten van de serene sfeer en ontspannen met een kopje koffie of een heerlijke High Tea.

Het adres van B&B De Sfeerstal is Hogendijk 5, Nieuwveen (Zuid-Holland).

10. B&B Als Het Golft | Roelofarendsveen

B&B Als Het Golft in Roelofarendsveen biedt een comfortabel en ontspannen verblijf. Geniet van een gezellige accommodatie en word wakker met een heerlijk ontbijt. De nabijheid van de golfbaan zorgt voor een perfecte locatie voor golfliefhebbers. Verken de prachtige omgeving van de Hollandse plassen en geniet van een rustige en plezierige vakantie.

Het adres van B&B Als Het Golft is Groenewoudskade 10, Roelofarendsveen.