Meedoen met (stoel)yoga qi flow

Nieuws
Stoelyoga lesgegeven aan 65+ers.
Stoelyoga lesgegeven aan 65+ers. (Foto: archief/aangeleverd)

NIEUW-WEST - Bij De Serre, een multifunctionele ruimte aan de Pieter Calandlaan 258A beheerd door Stichting Eigenwijks, wordt al jaren stoelyoga lesgegeven aan 65+ers, tot tevredenheid van de vele vaste deelnemers. 


In januari startte een nieuwe groep die niet aan leeftijd gebonden is. Want ook 65-minners hebben soms klachten of enige beperking, waardoor oefenen op de yoga mat niet meer prettig of mogelijk is. Zo ontstond de les (stoel)yoga qi flow: een vloeiende les voor iedereen die - staand en zittend - vanuit ontspanning wil bewegen.

(Stoel)yoga qi flow/qi gong brengt rust in het hoofd en de energie in stroming in het lichaam. Een actieve en toch ontspannen moment voor jezelf in de week, naast een moment van ontmoeting met buurtgenoten. 

Niet vreemd dat binnen korte tijd de groep vol was. Tijd om een nieuwe groep te starten, want de belangstelling, behoefte en noodzaak om actief te blijven op aangepaste wijze blijft groeien. Bij voldoende aanmeldingen start de nieuwe groep maandag 13 mei, van 11.30 tot 12.30 uur.

Informatie en inschrijving: gloria.spaans@hotmail.com of bel 06-83790431.