Renault Nieuwendijk schenkt ruimhartig aan lokale en nationale goede doelen!

Partnerbijdrage
Timo Peter en Jeroen bij Radio 538.
Timo Peter en Jeroen bij Radio 538. (Foto: aangeleverd)

REGIO - Nieuwendijk kondigt met trots aan een totaalbedrag van 20.795,00 euro te hebben geschonken aan 53 verschillende goede doelen. Bij de ‘Dealer of the Year 2023’ krijgen medewerkers jaarlijks een persoonlijk goede-doelen budget toegewezen. Hierdoor krijgen medewerkers de mogelijkheid om een goed doel naar keuze te ondersteunen dat voor hen persoonlijk betekenisvol is. 

Een deel van deze donatie, in totaal 845,00 euro, is geschonken aan Stichting Prakkie in Hoofddorp. Stichting Prakkie, een lokale organisatie die zich inzet voor het verstrekken van voedsel aan mensen in nood, speelt een essentiële rol in het ondersteunen van de meest kwetsbaren in onze samenleving. Hun toewijding aan het verstrekken van warme maaltijden aan mensen die dit het meest nodig hebben, verdient volgens medewerkers van Nieuwendijk wat extra financiële steun en waardering. Ook Stichting Prakkie Zaandam ontving een mooi verzamelbedrag ter waarde van 360 euro.

538 Ochtendrun

Daarnaast heeft Renault Nieuwendijk een aanzienlijk bedrag van 2937 euro overgemaakt naar het Prinses Máxima Centrum, tijdens het initiatief van de 538 Ochtendrun. De 538 Ochtendrun, geïnitieerd door De 538 Ochtendshow, is een sponsorloop in het Olympisch Stadion in Amsterdam op 16 maart. De 538 deelnemers rennen 5.38 kilometer, waarmee ze Jeroen van Veen ondersteunen in zijn missie om geld in te zamelen voor het Prinses Máxima Centrum - een toonaangevende instelling voor kinderoncologie. Timo Peters, vestigingsmanager van de Nieuwendijk vestiging in Aalsmeer, rende zelf ook mee tijdens de 538 Ochtendrun en voltooide 5,38 kilometer in 25 minuten en 29 seconden.

Renault Nieuwendijk zet zich graag in om lokale en nationale goede doelen te ondersteunen en kijkt ernaar uit om ook in de toekomst een positieve impact te blijven maken.

Meer informatie vindt u op: www.autobedrijf-nieuwendijk.nl.