Ouderwetse service bij ViaErwin

Partnerbijdrage
Service met een glimlach
Service met een glimlach (Foto: aangeleverd)

ViaErwin biedt ouderwetse service met een glimlach. Met 20 jaar ervaring in de verkoop en reparatie van hulpmiddelen voor mensen met een beperking, is Erwin Tebbertman de man om contact mee op te nemen voor al uw hulpbehoevende producten. ViaErwin staat garant voor de beste service en een breed scala aan mobiliteitsoplossingen, waaronder rollators, sta-op stoelen, scootmobielen en diverse hulpmiddelen zoals wandelstokken, krukken en rollators.

‘Ik help u graag met liefde’

Bij ViaErwin kunt u op afspraak een scootmobiel uitproberen, evenals een Vanraam fiets, zoals de duo fiets en de Easyrider. De showroom in Broek op Langedijk staat voor u klaar om de mogelijkheden te ontdekken.

Drijfveren

Erwin’s ervaring strekt zich uit tot verschillende vakgebieden, waaronder kok, schoonmaker en technicus bij een thuiszorgorganisatie. Zijn vaardigheden in snelle reparaties kwamen goed van pas, maar het contact en de zorg voor de doelgroep van oudere mensen en mensen met een beperking waren de drijfveren achter zijn passie. De overname van het bedrijf door een grote partij veranderde de bedrijfsmentaliteit en inspireerde Erwin om zijn eigen onderneming te starten.

Extra stap

ViaErwin is begonnen in een kleine ruimte en is sindsdien verhuisd naar een groter pand. Nu is ViaErwin ook een Premium Dealer van Vanraam geworden, waardoor er nog meer mogelijkheden zijn om uit te proberen. “Hulpmiddelen maken het leven aangenamer, en ik help u graag met liefde”, zegt Erwin. Hij gaat ver in zijn service en is bereid om een extra stap te zetten voor zijn klanten. Een voorbeeld hiervan is toen hij een dame hielp bij het vinden van een specifieke lichtgewicht rolstoel. Hij regelde vervoer met zijn bedrijfsbus om haar naar de leverancier te brengen en vervolgens weer thuis af te zetten. “Als ik die extra stap kan zetten, dan doe ik dat gewoon graag.”

Voor al uw hulpmiddelen kunt u terecht op www.viaerwin.nl of stuur een e-mail naar info@viaerwin.nl. U kunt ook op afspraak andere hulpmiddelen uitproberen. “Mensen mogen me ook altijd even bellen op 

06-37324139!”