Sinterklaas intocht Castricum 2023: dit moet je weten!

Nieuws
Ook dit jaar bezoekt Sinterklaas Castricum.
Ook dit jaar bezoekt Sinterklaas Castricum. (Foto: archief)

CASTRICUM - Ook dit jaar bezoekt Sinterklaas Castricum en Limmen, zaterdag 18 november vanaf 13.00 uur in Castricum en zondag 19 november vanaf 13.30 uur in Limmen.  

Sinterklaas intocht Castricum 2023

De voorbereidingen zijn al volop bezig. Zaterdag 18 november maakt Sinterklaas weer zijn opwachting in Castricum waar hij rond 13.30 uur aankomt bij winkelcentrum Geesterduin. Na een dorpstour eindigt hij zoals gebruikelijk weer in de Pancratiuskerk in de Dorpsstraat voor de aanvullende feesten. 

Een dag later op zondag 19 november komt Sinterklaas 12.00 uur aan in jachthaven van ARZV te Akersloot. Na een korte rijtoer, zal in de plaatselijk Kerk het feest losbarsten. Sint gaat intussen naar Limmen waar hij bij het haventje aan ’t Stet rond 13.30 uur aankomt. Ook daar gaat het feest beginnen in sporthal de Enterij. 

De gebruikelijke slaapkamer van Sinterklaas, van de Creatieve Wieven, is er vanwege persoonlijke omstandigheden dit jaar helaas niet bij.

Sinterklaas intocht Limmen 2023

Ook zal de Sint een bezoekje brengen aan Limmen. Vanaf ‘t Stet zal hij vanaf 13.30 een korte tour maken door het dorp waarna hij wordt ontvangen in Sporthal de Enterij. De intocht duurt tot 16.30 uur.