De 4 leukste kringloopwinkels in Castricum: hier vind je ze!

Nieuws
Waar zijn de kringloopwinkels in Castricum?
Waar zijn de kringloopwinkels in Castricum? (Foto: Unsplash)

CASTRICUM - Geef kleding en spullen een tweede leven! Het wordt tegenwoordig steeds populairder, zo ook in de gemeente Castricum. Maar waar vind je de tweedehands- en kringloopwinkels in Castricum? In dit artikel zetten we de kringloopwinkels in Castricum voor je op een rijtje.

Kringloopwinkel Castricum

Kringloopwinkels bieden een gelegenheid om heerlijk rond te snuffelen en op zoek te gaan naar verborgen pareltjes. Tegelijkertijd lever je ook een waardevolle bijdrage aan een duurzame samenleving. Er zijn verschillende tweedehands- en kringloopwinkels in Castricum en omgeving. Dit zijn de kringloopwinkels in de gemeente Castricum:

  • Kringloopwinkel Muttathara, Castricum
  • Kringloopwinkel Noppes, Castricum
  • Kringloopwinkel Keer op Keer, Limmen
  • Kring In-Loop, Limmen

1. Kringloopwinkel Muttathara, Castricum

In kringloopwinkel Muttathara kunnen bezoekers heerlijk struinen tussen een overvloed aan prachtige spullen. De winkel biedt een uitgebreide boekenhoek, mooie kledingstukken, veel meubilair, servieswerk, diverse elektronische apparaten en natuurlijk veel snuisterijen. In 1983 werd Stichting Castricum helpt Muttathara opgericht, een kringloopwinkel in Castricum die volledig wordt gerund door vrijwilligers en waarvan de opbrengst naar goede doelenprojecten gaat. Kringloop Muttathara is open op dinsdag, donderdag en zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.

Het adres van Kringloopwinkel Muttathara is Castricummer Werf 71, Castricum.

2. Kringloopwinkel Noppes, Castricum

Kringloopwinkel Noppes in Castricum opende op 29 juni 2023 haar deuren en biedt een uitgebreid assortiment aan tweedehands artikelen. Van kleding en boeken tot meubels en woonaccessoires, deze kringloopwinkel in Castricum heeft voor elk wat wils. Het dagelijks wisselende aanbod zorgt ervoor dat klanten nooit uitgekeken raken. Kringloopwinkel Noppes is dagelijks geopend: maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur, op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Het adres van Kringloopwinkel Noppes is Dorpsstraat 69, Castricum.

Tekst gaat door onder de foto.


De mooiste pareltjes vind je bij de kringloopwinkel! - Foto: Fiedels - stock.adobe.com

3. Kringloopwinkel Keer op Keer, Limmen

Kringloopwinkel Keer op Keer in Limmen is dé plek voor liefhebbers van tweedehands artikelen. De winkel is ruim opgezet en heeft een grote verscheidenheid aan artikelen, waaronder boeken, kleding, elektronica, meubels en spelletjes. Ook staan de vrijwilligers voor je klaar om je te assisteren. Kringloopwinkel Keer op Keer is open op dinsdag, donderdag en zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.

Het adres van Kringloopwinkel Keer op Keer is Rijksweg 127, Limmen.

4. Kring In-Loop, Limmen

Kring In-Loop in Limmen is een heerlijke winkel om te struinen en op zoek te gaan naar vintage items. Kleding, boeken, meubels en huishoudelijke apparten, er is voor elk wat wils. Kring In-Loop is open van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. 

Het adres van Kring In-Loop is Het Palet 3, Limmen.

Kringloop Castricum inleveren en ophaalservice

Je kunt bij vrijwel iedere kringloopwinkel in Castricum je spullen inleveren. Kijk voor de zekerheid op de website van een kringloopwinkel in Castricum. Je vindt alle linkjes naar de websites hierboven. Ben je zelf niet in de gelegenheid om spullen af te leveren, dan kun je ook gebruikmaken van de ophaalservice. Onder andere Kringloopwinkel Muttathara, Kringloopwinkel Noppes en Kringloopwinkel Keer op Keer bieden deze optie.