UPDATE

Brand verwoest kapperszaak aan Laan van Meerdervoort

112-nieuws
Brand aan de achterzijde van het gebouw.
Brand aan de achterzijde van het gebouw. (Foto: Regio15)

Vanmiddag rond half vier brak er een brand uit in een kapperszaak aan de Laan van Meerdervoort zo meldt brandweer haaglanden op X (voorheen twitter). Bij aankomst van de brandweer was het vuur al uitslaand. Met spoed werden extra personeel en materiaal gealarmeerd om de brand snel onder controle te krijgen. Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen bij deze brand.

De brand is grotendeels bestreden door via de huizen van de buren de achtertuinen te bereiken. De achtertuinen van de woningen zijn omsloten door bebouwing, dus de brandweer kan niet veel anders dan ‘door een ander pand heen werken’.

De oorzaak van de brand is nog niet duidelijk en zal worden onderzocht door de politie. Ondertussen richt de brandweer zich op het bestrijden van de brand en het controleren van de naastgelegen woningen.

Door de brand is er veel rook vrijgekomen, die zich ook heeft verspreid door omliggende woningen. Dit kan zorgen voor overlast en mogelijke schade aan eigendommen.

UPDATE : Op de Laan van Meerdervoort in Den Haag heeft de politie zojuist twee personen gearresteerd in verband met een mogelijke betrokkenheid bij een brand in een winkel. Een grondig onderzoek naar de oorzaak van de brand is momenteel gaande. Indien je relevante informatie hebt, wordt je vriendelijk verzocht contact op te nemen met de politie via het nummer 0800-6070.