Genieten met een grote G tijdens Popweekend Dijk & Waard

Algemeen
Het plezier spat eraf bij deze bezoekers van de Barcode XXL-show!
Het plezier spat eraf bij deze bezoekers van de Barcode XXL-show! (Foto: AG Heeremans Photography)

DIJK EN WAARD - Popweekend Dijk & Waard editie 2022 zit erop. De organisatie van het tweedaagse muziekevenement kan terugkijken op een geslaagd weekend, ook al kreeg ze kort voor aanvang een grote teleurstelling te verstouwen.

Eén van de headliners van de vrijdagavond, hitzanger Mart Hoogkamer, moest last minute zijn optreden afzeggen wegens een keelontsteking. “Als organisatie én bezoeker heb je soms vette pech. Natuurlijk baalden we enorm van de afzegging van Mart Hoogkamer, juist omdat we er zoveel in in hadden. Maar aan de andere kant zijn we blij dat we Het Feestteam op het allerlaatste moment bereid hebben kunnen vinden om de lege plek op ons podium in de megatent in te vullen met een knetterend optreden waar nog lang over zal worden nagepraat.” 


Zaterdagavond ging het los in de tent met Barcode XXL! - (Foto: AG Heeremans Photography)

Andere acts van de vrijdag waren de Crossband, John West & Lange Frans, Donnie, Gerard Joling en de tribteband Queen Must Go On. Het werd volgens de organisatie ‘een topavond met een supersfeer’. 


De sfeer zat er goed in bij de feestgangers!  - (Foto: AG Heeremans Photography)

Het feest ging zaterdagavond gewoon nog even verder met Barcode XXL, waarbij achtereenvolgens Gina Elin, Jasha Rudge, Afro Bros, Johnny 500, Frenna, Dyna, Bizzey en Team Rush Hour het podium bestormden en de zaal in vervoering wisten te brengen. “Wat een avond! Barcode XXL was echt geslaagd’, aldus de tevreden organisatoren. 


Aan zo’n gezellig feestje waren veel bezoekers na twee jaar corona wel weer eens toe. - (Foto: AG Heeremans Photography)

Op www.popweekenddijkenwaard.nl en de socials van Popweekend Dijk & Waard kun je (binnenkort) heel veel foto’s terugzien, maar van Rodi hierbij alvast een klein voorproefje.


Het waren twee topavonden in de feesttent op het ijsbaanterrein in ‘t Kruis. - (Foto: AG Heeremans Photography)