Opposites, Goldband, Di-rect en Maan op Indian Summer Festival

Algemeen
Er wordt weer flink ingezet op een mooie editie van het Indian Summer Festival.
Er wordt weer flink ingezet op een mooie editie van het Indian Summer Festival. (Foto: rodi.nl)

DIJK EN WAARD – Het duurt nog even maar de programmering belooft weer een heleoel moois! Gisteren maakte het Indian Summer Festival al bekend dat The Opposites het podium zullen bestijgen en vandaag werden daar nog een aantal grote namen aan toegevoegd.

Naast de eerder bevestigde hiphopformatie The Opposites zullen onder meer DI-RECT, Goldband, Broederliefde, Flemming en Maan het podium betreden. De kaartverkoop start aankomende woensdag 14 december, om 12.00 uur, met een exclusieve voorverkoop.

Na de flink bekritiseerde editie van vorig jaar – zo was de barbezetting onder de maat en waren er lange wachtrijen bij de ingang en de eet- en drinkgelegenheden, gaat de organisatie dit jaar op volle kracht vooruit met een aantal grote en aansprekende namen. Vorig jaar had me nog te maken met de nasleep van de coronacrisis, maar dit jaar wordt er duidelijk weer volop geïnvesteerd in een  toekomstproof ISF.

Indian Summer Festival 2023 presenteert een sterk en veelzijdig programma. Zo komen $hirak en Monica Geuze samen naar het festival voor een zeer exclusieve DJ-set, die aankomende zomer maar op een handjevol locaties te zien zal zijn. Het hiphopgenre is de aankomende editie weer goed vertegenwoordigd met de aankondiging van de Rotterdamse hiphopgroep Broederliefde, Yung Dada en het razendsnel groeiende duo Siggy & D1ns uit het nabijgelegen Zaandam. Ook de liefhebber van elektronische muziek kan namelijk zijn hart ophalen bij Indian Summer, met de bevestiging van Fab x Paans, Sieneaux en Vunzige Deuntjes Soundsystem. En voor de grootste feestgangers keert Rudi’s Après-skibar terug, waar Arjon Oostrom, Der Rudi & Size Does Matter, Otto Lagerfett en Rene Karst het publiek ouderwets zullen opzwepen. De komende tijd maakt de organisatie nog meer namen bekend.

Ook geeft men aan een aantal ‘nieuwe en toffe activiteiten’ te zullen presenteren op het terrein van recreatiegebied Geestmerambacht.

Meer info over kaartverkoop op www.indiansummerfestival.nl.