De 6 beste ijssalons in Heerhugowaard en omgeving!

Nieuws
Hier vind je de ijssalons in Heerhugowaard en omgeving!
Hier vind je de ijssalons in Heerhugowaard en omgeving! (Foto: Pexels)

DIJK EN WAARD - Het is weer erg warm en natuurlijk krijg je dan zin in een lekker, verfrissend ijsje! Er zijn gelukkig genoeg ijssalons in Heerhugowaard en omgeving. Van ambachtelijk schepijs tot verfrissend softijs, deze salons hebben echt alle smaken. In dit artikel vind je de 6 beste ijssalons in Heerhugowaard en omgeving!

De 6 beste ijssalons in Heerhugowaard

Heerhugowaard, onderdeel van gemeente Dijk en Waard, heeft genoeg ijssalons waar je een lekker ijsje kunt halen. We zetten niet alleen de ijssalons in Heerhugowaard op deze lijst, maar de ijssalons in heel Dijk en Waard. Dit zijn de 6 beste ijssalons in Heerhugowaard en omgeving:

  1. IJssalon De Roset, Heerhugowaard
  2. IJssalon Lekker (De Burg), Noord-Scharwoude
  3. IJS Fantasy, Heerhugowaard
  4. Gelataria Elisa, Heerhugowaard
  5. Ci Vediamo (Chez Frans), Broek op Langedijk
  6. Jamin, Broek op Langedijk

1. IJssalon De Roset | Heerhugowaard

IJssalon De Roset in Heerhugowaard heeft een uitgebreid menu, met als een van de hoogtepunten het ambachtelijke banketbakkersijs. Het ijs wordt constant vers bereid. Bij mooi weer begeeft de ijskar van De Roset zich naar de Zeeweg om zonaanbidders te voorzien van kwaliteitsijs. In de vestiging in Heerhugowaard wordt het ijs verkocht vanuit een vitrine in de winkel. IJssalon De Roset is open op maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 21.00 uur. Op zondag zijn ze geopend van 11.00 tot 21.00 uur.

Het adres van IJssalon De Roset is Middenwaard 44, Heerhugowaard.

2. IJS Fantasy | Heerhugowaard

IJS Fantasy in Heerhugowaard biedt huisgemaakt ambachtelijk ijs, bereid volgens een oud recept met eigentijdse smaken. Met meer dan 30 verschillende smaken is er voor ieder wat wils. Naast ijsjes serveert IJS Fantasy ook taarten, bonbons en lolly’s, zowel op bestelling als in de vitrine. Proeven is altijd mogelijk voordat je een bol ijs kiest. IJssalon De Roset is open op dinsdag t/m zondag van 11.30 tot 21.00 uur. Op maandag zijn ze geopend van 10.00 tot 21.00 uur.

Het adres van IJS Fantasy is Raadhuisplein 12b, Heerhugowaard. 

3. Gelataria Elisa | Heerhugowaard

Gelataria Elisa in Heerhugowaard verwent ijsliefhebbers met ambachtelijk Italiaans ijs. Naast het bestellen en afhalen in de ijssalon, bieden ze ook een handige bezorgservice voor thuis. Geniet van de heerlijke smaken en kwaliteit van Gelataria Elisa, of het nu in de salon, via bezorging of vooraf besteld en afgehaald wordt. De bezorgtijden van Gelataria Elisa in Heerhugowaard zijn dagelijks van 17.30 tot 21.30 uur.

Het adres van Gelataria Elisa is Middenweg 235, Heerhugowaard.

4. IJssalon Lekkers, De Burg | Noord-Scharwoude

IJssalon Lekkers in Noord-Scharwoude, dat onderdeel uitmaakt van restaurant De Burg, heeft een vitrine met 18 smaken Italiaans schepijs. Het ambachtelijke ijs wordt verzorgd door de ijsmakers van Pinoccio, bekend van hun ijssalons in Heiloo, Bergen en Schoorl. Bezoek de ijssalon en proef het heerlijke ijs van Langedijk en omstreken! IJssalon Lekkers in Noord-Scharwoude is dagelijks geopend van 11.30 tot 20.30 uur.

Het adres van IJssalon Lekkers, De Burg is Dorpsstraat 571, Noord-Scharwoude.

5. Ci Vediamo | Broek op Langedijk

Bij Ci Vediamo, de ijsalon van Chez Frans in het winkelcentrum Broekerveiling, heeft elke dag het verse schepijs van ijsmerk Ci Vediamo. Natuurlijk zijn er de klassiekers als vanille, pistache, aardbeien, stracciatella, framboos, chocolade, citroen, maar voor smurfenijs en suikerspinsmaak ben je hier aan het juiste adres. Daanaast kun je hier ook terecht voor een heerlijk softijsje of verkoelende milkshake.

6. Jamin | Broek op Langedijk

De Jamin ijssalon in Broek op Langedijk is een waar genot voor ijsliefhebbers. Ze hebben onder andere een ijsje genaamd de Twizzl. Deze verrukkelijke mix van softijs, fruit en toppings zorgt voor een heerlijk ijsje in Broek op Langedijk. Een must-try voor iedereen die van ijs houdt! Dit zijn de openingstijden van de Jamin in Broek op Langedijk:

Maandag10.00 - 18.00 uur
Dinsdag09.00 - 18.00 uur
Woensdag09.00 - 18.00 uur
Donderdag09.00 - 21.00 uur
Vrijdag09.00 - 18.00 uur
Zaterdag09.00 - 17.00 uur
ZondagGesloten

Het adres van Jamin is Marktplein 93, Broek op Langedijk.

IJssalons Dijk en Waard

Er zijn diverse ijssalons in Dijk en Waard waar je kunt genieten van heerlijk ambachtelijk ijs. Of je nu op zoek bent naar klassieke smaken of avontuurlijke combinaties, er is voor ieder wat wils. Laat je verrassen door de creativiteit en vakmanschap van de lokale ijssalons in Heerhugowaard en omgeving en sluit je dag af met een verfrissend en smaakvol ijsje!