GymOne verovert de fitnessmarkt met elf filialen

Partnerbijdrage
GymOne, een verfrissende speler in de fitnesswereld met elf gyms.
GymOne, een verfrissende speler in de fitnesswereld met elf gyms. (Foto: GymOne)

GymOne is een verfrissende speler in de fitnesswereld met elf gyms in de steden: Alkmaar, Amstelveen, Den Haag, Den Helder, Heemskerk, Heerhugowaard, Hoorn, Rotterdam, Wormerveer en twee gyms in Zaandam. Naast een nieuwe uitstraling belooft GymOne ook verbetering van de faciliteiten.

Partnerbijdrage dossier

GymOne heet iedereen welkom, ongeacht achtergrond of levensfase. Deze verandering vertegenwoordigt een filosofie gericht op inspiratie, gezondheid en positiviteit. GymOne is een plek waar doelen worden aangemoedigd en de klant altijd op de eerste plaats staat.

Upgrades

GymOne werkt de komende tijd hard aan verbeteringen en upgrades. Denk hierbij aan state-of-the-art apparatuur van het merk Booty Builder voor het vormgeven van de bilspieren. Ook wordt het assortiment aan apparatuur uitgebreid. Verder worden alle gyms voorzien van verse bonenkoffie, zodat je voor of na je training kunt genieten van een heerlijk kopje koffie in de vernieuwde en gezellige lounge. De gyms in Heemskerk en Wormerveer zijn de eerste die de nieuwe visie van GymOne uitdragen. Members kunnen hier genieten van nieuwe apparatuur en verbeterde faciliteiten.

Continuïteit

Voor huidige members van de vestigingen betekent deze overgang een verbeterde voortzetting onder de vlag van GymOne. Ze blijven profiteren van vertrouwde faciliteiten en diensten in een vernieuwde en inspirerende omgeving. GymOne legt de komende tijd de focus op het doorvoeren van de veranderingen per filiaal. Deze gefaseerde aanpak zorgt ervoor dat leden kunnen blijven trainen zonder onderbreking.

Groei en uitbreiding

Terwijl GymOne begint in het westen van Nederland, is de intentie duidelijk: groeien en uitbreiden. Er wordt met een positief oog gekeken naar uitbreiding naar andere locaties in het land. Heb je een tip of idee dat hierbij past, of wellicht een fitnessclub ter overname? Voel je vrij om contact met GymOne op te nemen.

Kijk voor meer informatie op www.gymone.nl.