Eerste editie Langedijker Racket Battle

Sport
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

OUDKARSPEL - TTV Spirit, Sportcentrum Langedijk en TV Tulp allen gelegen in Oudkarspel, slaan de handen ineen. Op 13 juli zullen zij de Langedijker Racket Battle organiseren. Een dag die in het teken staat van tafeltennissen, squashen én tennissen. 

De organisatie bestaat uit Anne Wijker (Spirit), Arno Koster (SC Langedijk), Ed Jonker en Kim Frantsen (beide Tulp). Stuk voor stuk enthousiaste (lees: fanatieke) sporters die geen uitdaging uit de weg gaan. “Wij willen erachter komen wie de ‘beste’ allround racketsporter is uit de omgeving.”

Anders dan anders

Het is een toernooi, anders dan anders. Het is namelijk een dubbel toernooi waarbij je zelf je partner kiest en of dit nou een man of vrouw is, dat maakt niet uit. Kies je voor iemand die beter is in een andere sport dan jij om de kans te vergroten of kies je voor iemand die je goed kent en de punten binnensleept op één onderdeel? De keuze ligt bij jou! Ook hoef je niet per se lid te zijn van een van deze drie verenigingen/clubs.

Feestelijke dag

De organisatie deelt de spelers in op het niveau die zij zelf opgegeven bij het aanmelden. Natuurlijk kun je niet uitblinken in alle drie de sporten dus daar maakt de organisatie de beslissing wie in welke categorie komt. Er zal gedurende dag genoeg te eten en te drinken te krijgen zijn en word de dag feestelijk afgesloten met een barbecue en een feestavond. Je hoeft geen deelnemer te zijn om deel te kunnen nemen aan de feestavond.

“We willen mensen de ruimte geven om van te voren te oefenen in één (of alle drie) de sporten. Hoe je dit kunt doen zullen we via onze facebookpagina bekend maken.”

Meer informatie

Via Facebook houdt de organisatie iedereen op de hoogte over meer informatie zoals de inschrijving en de regels.

Via www.toernooi.nl kun je alvast een account aanmaken.