Eerste overwinning Kieskeurig L’Arcade Administratiecup, koploper wint opnieuw

Eerste overwinning voor Kieskeurig.
Eerste overwinning voor Kieskeurig. (Foto: Archief)

HEERHUGOWAARD - Zaalvoetbalteam Kieskeurig heeft zijn eerste overwinning behaald in de L’Arcade Administratiecup. In de zaalvoetbalwedstrijd tegen Sta Op Stoel Alkmaar won Kieskeurig met 4-3.

Kieskeurig nam de gehele wedstrijd het initiatief en dat werd beloond met een voorsprong die ze tot het eind vast wisten te houden. Ondanks de winst kan Kieskeurig niet meer onder degradatie uit.

Koploper wint opnieuw

Koploper fietsvoordeelshop.nl won het duel tegen VHC Jongens B.V. met 3-1. Tien minuten voor tijd stond het nog 1-1, maar de koploper wist nog twee keer te scoren, wat resulteerde in de winst en het behoud van de koppositie. VHC Jongens B.V. verliest zijn derde plaats door de nederlaag.

Overige wedstrijden

De Heertjes wisten ondanks puntenverlies tegen Gardentwins toch gelijk te spelen en de koppositie te handhaven. Schildersbedrijf Mol had ook bovenaan kunnen eindigen, maar door gelijkspel tegen Reyez! wisten ze slechts één punt binnen te halen. Dat was niet genoeg voor de winst. In de wedstrijd Energy Trust - Rijkspolder won Energy Trust met 11-6. Tien minuten voor tijd was de wedstrijd al beslist toen ze uitliepen met 7-2. Rijkspolder wist nog vier keer te scoren, maar onvoldoende voor een gelijkspel of de winst. FC Atlas won met 8-3 van debestevergelijkingssites.nl. Binnen een half stuur stond het al 7-0. Met de winst neemt FC Atlas de derde plaats over van VHC Jongens B.V.