VIDEO

RadioNL Zomertoer 2023: alvast sfeerproeven met deze aftermovies!

Uitgaan
Het belooft weer één groot feest te worden!
Het belooft weer één groot feest te worden! (Foto: YouTube RADIONL)

HEERHUGOWAARD - In Heerhugowaard wordt deze zomer voor de tiende keer de RadioNL Zomertoer georganiseerd. Op zondag 2 juli kun je naar het ijsbaanterrein in Heerhugowaard-’t Kruis gaan om te genieten van geweldige muziek en een gezellige sfeer. Hoe ziet dat er dan uit? We nemen je mee naar de vorige edities. Laat het sfeerproeven maar beginnen!

Over de RadioNL Zomertoer 2023

Het evenement begint om 12.00 uur en er treden grote namen op! Zo zijn er live optredens van onder meer René Froger, Django Wagner, Peter Beense, Donnie, Samantha Steenwijk, Tino Martin, Frans Duijts, John West, Monique Smit, Wesly Bronkhorst, Vinzzent, Pascal Redeker, Senna, Danny Froger en de Gebroeders Ko.

Net als voorgaande jaren is de toegang helemaal gratis, voor jong en oud! Na afloop van het feest zorgen DJ Ray & Bruno voor een swingende afterparty. De hele show wordt live uitgezonden op RADIO NL en TV, zodat je ook thuis kunt meegenieten.


VIP-tickets winnen RadioNL Zomertoer 2023

Klinkt goed? Wij van Rodi mogen VIP-kaarten verloten! Deze zijn inclusief vier consumptiemunten per persoon. Zelf kans maken op deze exclusieve tickets? Houd Nieuwsblad Dijk en Waard en deze site dan goed in de gaten! Of lees meer over de winactie van de RadioNL Zomertoer in dit artikel.

Sfeerreportage RadioNL Zomertoer

Alvast in de stemming komen? Dat doe je met onderstaande sfeerreportages!

zomertoer heerhugowaard 2023 2022 zomertour radionl
Foto: Radio NL Zomertoer