Winactie

Klinkende namen in line-up tiende editie RADIONL Zomertoer

Speel mee
RADIONL Zomertoer viert zijn tiende verjaardag. Ben jij erbij?
RADIONL Zomertoer viert zijn tiende verjaardag. Ben jij erbij? (Foto: Radio NL Zomertoer)

HEERHUGOWAARD - De RADIONL Zomertoer, het jaarlijkse Nederlandstalige muziekfestival, viert dit jaar zijn tiende editie met een spetterend evenement dat plaatsvindt op IJsbaan ‘t Kruis in Heerhugowaard. Het festival is gratis te bezoeken dankzij sponsoring van de gemeente Dijk en Waard en diverse ondernemers. Het belooft zondag 2 juli een dag vol entertainment en plezier voor jong en oud. Je bent welkom vanaf 12.00 uur. 

Eén van de opvallende kenmerken van de RADIONL Zomertoer is dat het evenement gratis toegankelijk is voor jong en oud. Dit betekent dat muziekliefhebbers en gezinnen zonder enige drempel kunnen genieten van een dag vol Nederlandstalige muziek en vermaak. Het festival heeft een gevarieerd programma samengesteld met optredens van maar liefst 26 bekende Nederlandse artiesten!

Indrukwekkende line-up

Vanaf 12.00 uur zijn er live optredens van onder anderen René Froger, Tino Martin, Frans Duijts, Django Wagner, Peter Beense, Donnie, Samantha Steenwijk, John West, Monique Smit, Wesly Bronkhorst, Vinzzent, Pascal Redeker, Senna, Danny Froger, Gebroeders Ko, Jeffrey Kuipers, Helemaal Hollands, Yves Berendse, Ronnie Ruysdael, BENR, Jaman, Bastiaan Ragas, Rutger van Barneveld, Sven Versteeg, Maxim Froger en Joost de Vries.


René Froger komt met zijn zoons naar Heerhugowaard. - (Foto: Archief)

Vervoersservice

Om de toegankelijkheid verder te vergroten, zal er een shuttlebus van de firma Van Diepen rijden vanaf station Heerhugowaard naar het ijsbaanterrein, zodat bezoekers gemakkelijk en comfortabel kunnen reizen. Deze service zorgt ervoor dat iedereen uit heel Nederland de mogelijkheid heeft om deel te nemen aan de feestelijke sfeer van de RADIONL Zomertoer, zelfs als ze geen eigen vervoer hebben.

Voor jong en oud

Naast de geweldige muzikale line-up en optredens, biedt Zomertoer ook kinderactiviteiten om ervoor te zorgen dat jonge festivalgangers zich geen moment vervelen. Er staat een zweefmolen, kinderen kunnen zich laten schminken of glittertattoos laten zetten en er is een speeltuin zodat ook de allerkleinsten een leuke dag kunnen beleven.

Onvergetelijke dag

“We zijn verheugd om ons 10-jarig jubileum te vieren en een gratis festival aan te bieden waarbij iedereen welkom is”, aldus Andre Gongrijp van Stichting Zomertoer Heerhugowaard. “Met geweldige artiesten, een prachtige locatie en activiteiten voor het hele gezin, belooft de RADIONL Zomertoer een onvergetelijke dag te worden voor alle bezoekers.”

Win VIP-kaarten!

Nieuwsblad Dijk en Waard mag twee VIP-kaarten weggeven voor de speciale jubileumeditie van de RADIONL Zomertoer! Wil jij kans maken op deze exclusieve toegangsbewijzen? Vul dan onderstaand formulier in! Wie weet zit jij dan straks op de eerste rij en zie je al die grote artiesten van heel dichtbij! De winnaars krijgen donderdag 29 juni bericht en kunnen hun VIP-kaarten inclusief 8 consumptiemuntjes vrijdag 30 juni ophalen bij het kantoor van Rodi Media aan de Broeker Werf 8 in Broek op Langedijk. 

Voor meer informatie over de RADIONL Zomertoer en het volledige programma kun je terecht op de officiële website: www.zomertoerhhw.nl. Het evenement wordt tevens live uitgezonden op RADIONL, van 12.00 tot 17.00 uur.