Vrijwilligersmarkt in Sportcentrum Hoorn

Algemeen
Afbeelding
Foto: aangeleverd

HOORN - Wie vrijwilligerswerk wil doen, maar nog niet weet wat de mogelijkheden zijn, kan zaterdag 26 maart voor inspiratie terecht op de Vrijwilligersmarkt van Vrijwilligerspunt Westfriesland in Sportcentrum Hoorn, Holenweg 14a. De toegang is gratis.

Inloophuis Pisa, Bakkerijmuseum Medemblik, Oogvereniging Noord-Holland, De Huiskamer Enkhuizen, Bijenteeltvereniging West-Friesland, Zuiderzeemuseum, Stichting Ayúdame, WilgaerdenLeekerweideGroep, Kinderboerderij De Woid; slechts een greep uit de ruim veertig maatschappelijke organisaties uit Westfriesland die zich tijdens de Vrijwilligersmarkt presenteren. Al deze organisaties kunnen enthousiaste vrijwilligers gebruiken en vertellen graag wat ze een vrijwilliger kunnen bieden. Loop op je gemak langs de marktkramen, drink een kopje koffie of thee, maak een praatje en ontdek de vele verschillende mogelijkheden van vrijwilligerswerk.

Vrijwilligerspunt helpt 

Ook Vrijwilligerspunt Westfriesland staat met een marktkraam op de Vrijwilligersmarkt. Een medewerker kan direct samen met je op zoek gaan naar passend vrijwilligerswerk dat plezier geeft. Vragen over vrijwilligerswerk, laaggeletterdheid, (taal)trainingen en workshops? Ook daarvoor kunnen bezoekers bij Vrijwilligerspunt terecht.

Iedereen is welkom van 10.00 tot 14.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.vrijwilligerspunt.com/vrijwilligersmarkt .

Lees nu de laatste editie van het lokale Nieuwsblad.

Agenda