Tennisvereniging De Drieban organiseert open dag en teamtoernooi

Sport
Tennisvereniging De Drieban organiseert zaterdag 23 maart een open dag.
Tennisvereniging De Drieban organiseert zaterdag 23 maart een open dag. (Foto: Adobe Stock)

HEM - Tennisvereniging De Drieban organiseert zaterdag 23 maart een open dag. Een week later, op 30 maart, is het Buurt-Bedrijven-Teamtoernooi. Beide dagen zijn zowel voor niet-leden als leden toegankelijk.

Op de open dag op 23 maart geven tennisleraren gratis tennisles aan zowel jeugd als volwassenen. Wil je ervaren of tennis iets voor je is? Kom dan langs. Voor iedereen staat er koffie, thee of drinken klaar. Neem je sportkleding mee. De vereniging zorgt voor rackets en ballen. Inschrijven is niet nodig. 

Programma

Het programma is als volgt: De deur van het tennispark staat open van 11.00 tot 14.30 uur. Om 11.30 uur is er een tennisles voor de jeugd en om 12.30 uur kun je deelnemen aan een tennisles voor volwassenen. Of kom gewoon langs om een kijkje te nemen op ons tennispark. Wij geven je deze dag graag informatie over onze vereniging. Voor leden is deze dag een mooie gelegenheid om hun liefde voor tennis te delen met al hun vrienden, familie, collega’s en kennissen. Iedereen kan deze dag meedoen. Wie weet krijgen zij ook de smaak te pakken.

Buurt-Bedrijven-Teamtoernooi

Het Buurt-Bedrijven-Teamtoernooi wordt 30 maart gehouden. Een toernooi voor collega’s, familie, vrienden, buren die samen een team vormen. Iedereen kan meedoen ook als je geen ervaring hebt met tennis. Nog geen compleet team of ben je alleen? Meld je evengoed aan, de club zorgt voor een plekje in een team. Belangstellenden zijn zaterdag 30 maart welkom van 11.00 tot 16.00 uur. De kosten voor deze dag zijn 3,- euro, inclusief koffie/thee met wat lekkers en een lunch. Tijdens dit toernooi speelt elk team van 6 personen tegen andere teams. Iedereen speelt meerdere wedstrijden. Gezelligheid en plezier in het spel staan voorop. 

Informatie

Geen lid van de Drieban maar wil je wel deze sportieve uitdaging aangaan? Dan kun je meedoen met een gratis tennisles op zaterdag 23 maart. Je kunt je tot en met 21 maart inschrijven voor het toernooi via de website: www.tvdedrieban.nl, hier is ook meer informatie te vinden. Tennisvereniging De Drieban is gevestigd aan de Koggeweg 45 C, 1607 MT, te Hem.

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda