Minicursus IVN over het herkennen van vogels

Uitgaan
Herken diverse vogels tijdens de excursie van het IVN.
Herken diverse vogels tijdens de excursie van het IVN. (Foto: Pixabay)

BOVENKARSPEL - Wat een leuke vogel, maar welke is het eigenlijk? Als je jezelf dit vaker afvraagt, dan is deze minicursus echt iets voor jou. Ineke Buijsman en Brigitte van Rijswijk, zelf enthousiast vogelaars gaan samen met jullie deze minicursus invullen.  

De cursus bestaat uit twee bijeenkomsten namelijk een theorieavond en een vroege vogel excursie. Ideaal geschikt voor de beginnende vogelaar. De theorieavond is dinsdag 7 mei van 19.30 tot 21.30 uur bij het Streekbospaviljoen, IVN West-Friesland, adres: Veilingweg 21A Bovenkarspel. De excursie is zaterdagochtend 11 mei van 05.30 tot 07.30 uur bij ‘t Egboetje aan de Liederik 15 te Oostwoud. Kledingtip; kleed je warm aan, denk aan goed schoeisel, aangezien je veel stilstaat tijdens deze excursie. Neem een verrekijker mee als je die hebt. 

Informatie

De kosten bedragen 15,- euro voor leden IVN West-Friesland, 20,- euro voor niet-leden. Opgeven kan door te mailen naar: cursussen@ivn-westfriesland.nl.. Meer informatie? Brigitte van Rijswijk 06-12614707. Het cursusgeld dient voor de aanvang van de cursus te worden overgemaakt op bankrekening: NL13 RABO 0167 7601 57 t.n.v. IVN West-Friesland onder vermelding van: Tuinvogels.