VIDEO

Deze BN’er heeft pas een huis gekocht in Haarlem

Algemeen
De ruime woonkamer van de nieuwe woning die Anouk dit jaar nog heeft gekocht in Haarlem.
De ruime woonkamer van de nieuwe woning die Anouk dit jaar nog heeft gekocht in Haarlem. (Foto: uitsnede Youtube video)

HAARLEM - Haarlem is hot. Niet alleen om er uit te gaan of om bij een van de honderden restaurantjes te gaan eten. Nee, om er te wonen. Wil je een mooie woning in Haarlem kunnen kopen dan moet je flink in de buidel tasten. En dat deed deze BN’er.

Ze heeft flink wat geld betaald voor een woning in het Haarlemse Schalkwijk. Om precies te zijn, op het Leonardo Da Vinciplein, heeft deze BN’er een appartement gekocht. Het gaat om niemand minder dan Anouk!

De 47jarige zangeres, heeft volgens Elle magazine het appartement al voordat ze ging trouwen gekocht. Gaat ze hier dan met haar kroost en kersverse hubby wonen?

Zo ziet de woning er van Anouk uit

Het appartement is een maisonette en heeft een vloeroppervlakte van 123 vierkante meter. Er zijn twee slaapkamers, die er makkelijk drie kunnen worden na een kleine verbouwing, en natuurlijk een badkamer. De woning stond eerder te huur (zie de video hieronder) maar uiteindelijk is het huis verkocht voor 475.000 euro.


De zeer waarschijnlijke reden van de koop is dat zij onlangs het JA-woord gaf aan Dominique Schemmekes, de 28jarige basketbalcoach bij Triple ThreaT komt uit Haarlem en werkt hier dus ook. Het kan dus zijn dat deze woning een uitvalsbasis is, aangezien het echtpaar met hun 6 kinderen in Amsterdam woont.

Maar het kan ook zijn dat het hele gezin toch intrek neemt in deze woning. Schalkwijk is tenslotte de uitvalsbasis van Triple ThreaT waar ook het zoontje van Anouk basketbalt.