Grootste spirituele beurs van Noord-Holland in Haarlem op 5 en 6 november

Algemeen
Kom langs bij de grootste spirituele beurs van Haarlem
Kom langs bij de grootste spirituele beurs van Haarlem (Foto: aangeleverd)

HAARLEM - Aanstaande zaterdag 5 en zondag 6 november zal er in Haarlem weer de grote Samma Saya spirituele beurs plaatsvinden.

Spirituele beurzen ervaren een groeiende belangstelling onder brede lagen van de bevolking. Het is inmiddels niet raar om zomaar eens een paragnost of medium te bezoeken en hem of haar raad te vragen. Tot in de hoogste regionen worden spiritueel raadgevers om hun visie gevraagd, waarbij men natuurlijk wel het gezonde verstand moet blijven gebruiken. Het is dan ook slechts een advies waar om gevraagd wordt. Toch zweverig? Niet realistisch? Ervaar het dan zelf eens en kom langs, op een van deze dagen..

Op deze beurs, die op zich een grote beurs genoemd mag worden heeft de organisatie zich ingezet een veelzijdigheid van spiritueel raadgevers bij elkaar te brengen. Niet alleen helderzienden of waarzeggers zijn hier vertegenwoordigd, nee ook paragnosten, handlezers, mediums en auralezers zijn aan het team toegevoegd. Maar wat gedacht van de van televisie bekende Viola Holt (RTL – Vijf uur show), is aanwezig als Reiki Master evenals het ‘Medium van het jaar’: Thomas Woolthuis.

Wilt u nou eens uw aura laten tekenen of bent u geïnteresseerd in wie uw spirituele Gids is, kom dan gerust langs op deze veelzijdige beurs en laat u verrassen. Neem een of meerdere foto’s mee van thuis van uw overleden dierbare en laat u eens verassen wat daar over te vertellen valt, zoek contact met gene zijde, laat u helpen met de zoektocht naar uw Gids, ontvang een spiritueel handvat over: ‘hoe nu verder?’, snuif aan de wierook, laat uw hand lezen, welke kleuren heeft uw aura? Ga samen met een medium of paragnost op zoek naar informatie over verleden, heden en toekomst… kortom een speurtocht in het spirituele op deze twee dagen.

Natuurlijk zullen de “traditionele” paranormale hulpverleners zondag ook weer van de partij zijn. Er is een mogelijkheid om volgens traditionele Indonesische wijze, te laten masseren er is een auratekenaar, pendelaar en natuurlijk er is ook weer een Tarotist.

Is uw wierook op, bent u toe aan een nieuwe Tarot kaarten set, wilt u informatie over helende stenen of grabbelen in een spirituele grabbelton? Dan is dit de beurs voor u!

Kortom het gaat weer een leuke, leerzame beurs worden waarbij er vele raadgevers bij elkaar te vinden zijn, waarbij er voor iedereen een advies of spiritueel handvat te vinden zal zijn in een van de te houden consulten. Voor meer info kunt u natuurlijk ook altijd kijken op de site: www.sammasaya.com.

De beurs zal plaatsvinden op 5 en 6 november in de grote zaal van Het Pannenkoekenparadijs, Reinaldapad 10 in Haarlem.

Openingstijden beide dagen: 11.00 uur – 17.00 uur

Entree € 5,-- of met de weekenddeal: á € 8,50

De consulten zijn vanaf € 12,50 per persoon

Kinderen onder de 11 jaar zijn van harte welkom, mist onder begeleiding.

Afbeelding