Feest! Caprera bestaat 75 jaar, kaartverkoop jubileumprogramma is gestart

Algemeen
Caprera 75 jaar.
Caprera 75 jaar. (Foto: Caprera)

BLOEMENDAAL - De kaartverkoop van het jubileumprogramma van Caprera Openluchttheater en Wandelpark in Bloemendaal is officieel gestart.

Op het programma staan onder andere Nederlandse topartiesten als Diggy Dex, Edwin Evers Band, Nielson, Stef Bos en HAEVN. Floor Jansen en Rolf Sanchez maken hun Caprera debuut. In samenwerking met Patronaat presenteren wij de Canadese bluegrass band The Dead South, de Noorse folkgroep Wardruna en de Engelse singer/songwriter Jonathan Jeremiah. Er is cabaret van Youp van ‘t Hek, die dit jaar voor de laatste keer optreedt in Caprera, Theo Maassen, René van Meurs en Kasper van der Laan. 

Jubileumprogramma

Speciaal voor het jubileumjaar heeft Caprera tijdens alle schoolvakanties activiteiten ontwikkeld. Zij starten van 3 tot en met 12 maart met het Caprera Licht Festival. Een betoverende wandeling rondom het theater met 13 prachtige lichtkunstwerken van vooraanstaande kunstenaars. Met Pasen zijn er muzikale natuurwandelingen in het park en wordt de klankboom onthuld. Tijdens de meivakantie worden er verschillende nieuwe wandelingen geïntroduceerd. Het seizoen eindigt met een kerstmarkt.

Taxi Salon

Met hun ontmoetingsplek ‘De Taxi Salon’ trekken theatermakers Hanna Timmers en Gerbrand Bos een jaar lang in een tuktuk door Bloemendaal op zoek naar verhalen. Deze unieke ontmoetingen en gesprekken zullen resulteren in vier intieme voorstellingen op het podium van Caprera en een grootse happening verspreid over het theater en wandelpark tijdens de herfstvakantie.

Kijk voor meer informatie en kaarten op www.caprera.nu.