Caprera Licht Festival: een betoverende wandeling

Algemeen
Wandel langs prachtige lichtkunstwerken van diverse kunstenaars.
Wandel langs prachtige lichtkunstwerken van diverse kunstenaars. (Foto: aangeleverd)

HAARLEM – Dit jaar bestaat het Openluchttheater en Wandelpark Caprera 75 jaar en dat wordt feestelijk gevierd met het Caprera Licht Festival van 3 tot en met 12 maart. Het is een betoverende wandeling rondom het theater met prachtige lichtkunstwerken van vooraanstaande kunstenaars.

Je loopt op je gemak langs maar liefst dertien lichtkunstwerken en eindigt op het hoofdpodium waar een spectaculaire 3D video wordt geprojecteerd. Deelnemende kunstenaars zijn: Gijs van Bon, Hypar Collective, Studio Toer, Jos Agasi, Onionlab, Lonneke Cuppen, Jurrian van den Haak, Wouter Brave en Touki Delphine.

De wandeling is ongeveer anderhalf kilometer lang en zeer geschikt voor de hele familie. Ieder kwartier start een kleine groep zodat je in alle rust de lichtkunstwerken kan bekijken. Na afloop kun je genieten van een (warm) drankje op het horecaplein.

Over Caprera 

In 1948 werd Caprera met financiële steun van negentig Bloemendalers opgericht. De visie was toen dat er in de tijd van wederopbouw een plek voor rust (natuur) en ontspanning (cultuur) kwam, waar iedereen welkom was. Inmiddels is Caprera uitgegroeid een van de meest geliefde openluchttheaters en wandelparken van Nederland.

Meer informatie via www.caprera.nu