Kermis weer terug in Haarlem!

Uitgaan
De kermis is weer terug in Haarlem!
De kermis is weer terug in Haarlem! (Foto: Rowin van Diest)

HAARLEM – De kermis op de Grote Markt in Haarlem is afgelopen week van start gegaan en is nog te bezoeken tot en met donderdag 27 april.

Traditiegetrouw begon de kermis met een ochtend gratis kermisplezier voor iedereen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Aangepaste snelheid en meer tijd om de attracties in en uit te stappen, zorgt ervoor dat deze doelgroep ook de kermis kan bezoeken.

Voor ieder wat wils

De hoogte in met de Booster, eendjes vangen met de kinderen bij de Lucky Duck of poffertjes eten bij de Poffertjessalon. Het kan allemaal tijdens de kermis op de Grote Markt. En op Koningsdag is het extra groot feest met heel veel aanbiedingen en acties.

Clown Milko

Op 16 en 23 april komt clown Milko naar de kermis. Clown Milko maakt ballonnenfiguren en is aanwezig vanaf 13.30 tot circa 17.00 uur.


Bloemencorso Haarlem 2023

In het weekend van zaterdag 22 en zondag 23 april is het Bloemencorso in Haarlem. De corsowagens rijden op zaterdag 22 april rond 21:00 uur Haarlem in en zijn vervolgens de hele zondag van dichtbij te bewonderen in het centrum van de bloemenstad.

De kermis op de Grote Markt is geopend van 12.00 uur tot 23.00 uur en in het weekend (vrijdag en zaterdag) sluit de kermis om 24.00 uur. En is de kermis op de Grote Markt niet genoeg? Dan is er van 20 april tot en met 30 april ook een kermis op de Zaanenlaan.

Meer informatie en het gehele programma: kermis-haarlem.nl.