De 8 beste campings van 2023 in Haarlem en omgeving van 2023!

Uitgaan
Dit zijn de beste campings van Haarlem en omgeving!
Dit zijn de beste campings van Haarlem en omgeving! (Foto: Pixabay)

HAARLEM - De omgeving van Haarlem is perfect voor een weekendje of weekje weg. De prachtige natuur en ligging nabij het strand zorgen ervoor dat je je geen moment hoeft te vervelen. Maar waar zijn de leukste en beste campings in en rond Haarlem? In dit artikel zetten we alles op een rijtje!

Beste campings Haarlem

De regio Haarlem heeft veel te bieden voor kampeerliefhebbers, met talloze campings verspreid over de omgeving. Maar welke campings zijn nou echt de moeite waard? We hebben de 8 beste campings voor je op een rijtje gezet, zodat je zeker bent van een geslaagde vakantie. Of je nu op zoek bent naar rust en natuur, of juist naar een bruisende omgeving met talloze activiteiten, er is voor iedereen wel wat.

Van de prachtige duinen tot aan het uitgestrekte polderlandschap, deze campings bieden een perfecte uitvalsbasis voor het ontdekken van al het moois dat Haarlem en omgeving te bieden hebben. Dit zijn de 8 beste campings in Haarlem en omgeving:

  1. Camping De Liede, Haarlem
  2. Camping Blauhek, Spaarnwoude
  3. Vakantiepark EuroParcs, Spaarnwoude
  4. Caravanpark De Duinrand, Zandvoort
  5. CenterParcs, Zandvoort
  6. Camping De Lakens, Bloemendaal aan Zee
  7. Camping Bloemendaal, Bloemendaal
  8. Natuurcamping Zeeweg71, Overveen

Camping Haarlem

1. Camping De Liede | Haarlem

Camping De Liede is een rustige en ruim opgezette camping, gelegen in het groene landschap van Haarlem. Met haar ligging direct aan het water van de Liede biedt deze camping een unieke en idyllische sfeer. De kampeerplaatsen zijn zeer ruim en bieden voldoende privacy, terwijl alle benodigde faciliteiten binnen handbereik zijn.

De camping beschikt over modern sanitair, een gezellige kantine en een speeltuin voor de kinderen. Bovendien is de camping gelegen op slechts 10 kilometer van het historische centrum van Haarlem en de prachtige duinen en stranden van Zandvoort en Bloemendaal. Een perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke kampeervakantie!

Het adres van Camping De Liede is Lieoever 68, Haarlem.

2. Camping Blauhek | Spaarnwoude

Camping Blauhek is een gezellige en gastvrije camping, gelegen in het prachtige recreatiegebied Spaarnwoude. De camping biedt ruime kampeerplaatsen voor zowel tenten, caravans als campers. Naast de basisvoorzieningen zoals moderne sanitaire faciliteiten en een wasserette, beschikt deze camping ook over een speeltuin voor de kinderen en een gezellig terras waar je kunt genieten van een hapje en drankje.

Vanuit de camping kun je genieten van het prachtige groene landschap van Spaarnwoude, maar ook de nabijgelegen steden Haarlem en Amsterdam zijn gemakkelijk te bereiken. Een ideale camping voor een actieve vakantie in de natuur!

Het adres van Camping Blauhek is Kerkweg 4, Spaarnwoude.

3. Vakantiepark EuroParcs | Spaarnwoude

Vakantiepark EuroParcs is een uitgebreid vakantiepark gelegen in het groene recreatiegebied Spaarnwoude. Het park biedt een ruime keuze aan accommodaties, van luxe chalets en bungalows tot ruime kampeerplaatsen. De vele faciliteiten maken het park zeer geschikt voor families met kinderen, met onder andere een binnenzwembad, speeltuinen, animatieprogramma’s en diverse sportvelden.

Het vakantiepark is ook een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de nabijgelegen steden Haarlem en Amsterdam, of het ontdekken van de prachtige natuur in de omgeving. EuroParcs biedt een complete vakantie-ervaring voor jong en oud!

Het adres van Vakantiepark EuroParcs is Zuiderweg 2, Halfweg.

Camping Zandvoort

4. Caravanpark De Duinrand | Zandvoort

Caravanpark De Duinrand is een gezellige en rustige camping, gelegen aan de rand van het prachtige natuurgebied Kennemerduinen en op slechts enkele minuten afstand van het strand van Zandvoort. De camping biedt ruime kampeerplaatsen voor caravans en tenten en beschikt over modern sanitair en een gezellige recreatieruimte.

Vanuit de camping kun je heerlijk wandelen en fietsen in de duinen, of genieten van een dagje op het strand. Het levendige centrum van Zandvoort is ook gemakkelijk te bereiken, met tal van restaurants, winkels en andere attracties. Caravanpark De Duinrand is een ideale camping voor een ontspannen vakantie aan de kust!

Het adres van Caravanpark De Duinrand is Boulevard Barnaart 68, Zandvoort.

5. CenterParcs | Zandvoort

CenterParcs Zandvoort is een uitgebreid vakantiepark gelegen aan de prachtige kust van Zandvoort. Het park biedt een ruime keuze aan accommodaties, van comfortabele cottages tot luxe villa’s en appartementen. De vele faciliteiten maken het park zeer geschikt voor families met kinderen, met onder andere een subtropisch zwemparadijs, diverse restaurants en bars, indoor speelparadijs en een uitgebreid animatieprogramma.

Het vakantiepark ligt op korte afstand van het strand, de duinen en het bruisende centrum van Zandvoort met tal van restaurants, winkels en andere attracties. CenterParcs Zandvoort biedt een complete en onvergetelijke vakantie-ervaring voor jong en oud!

Het adres van CenterParcs Zandvoort is Vondellaan 60, Zandvoort.

Camping Bloemendaal

6. Camping De Lakens | Bloemendaal aan Zee

Camping De Lakens is een prachtige en moderne camping gelegen in de duinen van Bloemendaal aan Zee. De camping biedt ruime kampeerplaatsen voor zowel tenten als caravans en beschikt over moderne sanitaire voorzieningen, een gezellig restaurant en een winkel voor de dagelijkse boodschappen.

Vanuit de camping loop je zo de duinen in en kun je genieten van de prachtige natuur en het strand van Bloemendaal. De camping is ook een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de nabijgelegen steden Haarlem en Amsterdam. Camping De Lakens biedt een perfecte combinatie van natuur, rust en comfort voor een ontspannen vakantie aan de kust.

Het adres van Camping De Lakens is Zeeweg 60, Bloemendaal aan Zee.

7. Camping Bloemendaal | Bloemendaal

Camping Bloemendaal is een gezellige en kleinschalige camping gelegen in het prachtige dorp Bloemendaal. De camping biedt ruime kampeerplaatsen voor tenten, caravans en campers, en beschikt over moderne sanitaire faciliteiten en een recreatieruimte voor jong en oud. De camping is omgeven door groen en biedt veel rust en privacy.

Vanuit de camping kun je genieten van de prachtige natuur in de omgeving, maar ook de nabijgelegen steden Haarlem en Amsterdam zijn gemakkelijk te bereiken. Camping Bloemendaal is de ideale uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie in de natuur met tal van mogelijkheden voor uitstapjes en activiteiten.

Het adres van Camping Bloemendaal is Zeeweg 72, Overveen.

8. Natuurcamping Zeeweg71 | Bloemendaal

Natuurcamping Zeeweg71 is een unieke camping gelegen in het prachtige duingebied van Bloemendaal aan Zee. De camping biedt ruime kampeerplaatsen voor tenten en kleine caravans en beschikt over eenvoudige maar schone sanitaire voorzieningen. De camping is volledig omringd door natuur en biedt veel rust en privacy.

Vanuit de camping kun je direct genieten van het prachtige duingebied en het strand van Bloemendaal. Natuurcamping Zeeweg71 is de ideale camping voor liefhebbers van rust, natuur en het buitenleven. Geniet van het gevoel van kamperen in de natuur en kom volledig tot rust op deze unieke camping.

Het adres van Natuurcamping Zeeweg71 is Zeeweg 71, Overveen.