Koorbizniz zingt ‘Als ik je weer zie’ in Badhoevedorp

Uitgaan
Koorbizniz.
Koorbizniz. (Foto: aangeleverd)

BADHOEVEDORP - Koorbizniz uit Haarlem is een vocalgroup dat zich liever koor noemt. Het koor bestaat twintig  jaar en moderne hedendaagse nummers vieren de boventoon. Zondag 7 april treden de groep op in Het Dorpshuis. Aanvang 14.00 uur.

Onder leiding van Rens Boerke wordt er vier-, vijf- of zesstemmig gezongen met of zonder piano. Het koor telt zes vrouwen en zeven mannen. Met chaos, plezier en aandacht voor elkaar wint de muziek.

Repertoire

Enkele nummers uit hun repertoire zijn: ‘Take me to church’ van Hozier, ‘This is what it feels like’ van Armin van Buuren, ‘Koeien’ van Brigitte Kaandorp, ‘Shackles’ van Mary Mary, ‘Straight from the hart’ van Sting, ‘Viva la Vida’ van Coldplay, ‘Mary, did you know?’ van Pentatonix en ‘Omarm me’ van Bløf.

Clubje vrienden

Geen vocalgroup, zelfs geen koor, maar gewoon een clubje vrienden dat zo fijn kan zingen dat je het bijna gaat beleven. “Bijna hoor, bijn”, zegt het koor van zichzelf. Regelmatig worden er optredens verzorgd in en rond Haarlem.

Kaartverkoop

Kaarten kosten 5 euro, inclusief een kopje koffie of thee zijn, zolang de voorraad strekt, vanaf een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal. Reserveren van toegangskaarten en vervoer met RegioRijder is mogelijk op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde op tel. 023 - 569 8873. 

Of stuur een e-mail vóór vrijdag 9.00 uur naar zondagmiddagpodium@meerwaarde.nl.